Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Pruuven | Bierevenement in Oss

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Pruuven 2023

Vrijdag 2 juni 2023 is het zover, van 16:00 tot 23:00 uur kun je bourgondisch genieten van speciaalbier, wijn en hapjes. Er worden meer dan 10 brouwers verwacht, een mooie selectie wijnen en verschillende foodtrucks.

Bierfestival Pruuven 2023
De Kluys bier
Blond der Verlanghe

Pruuven in Oss

Kom gezellig bier Pruuven in Oss en proost op de zomer!  Na meerdere succesvolle editites, is het dit jaar weer terug! Vrijdag 2 juni 2023 is het zo ver, het evenement duurt van 16:00 tot 23:00. Hou je van een bourgondische levensstijl? Van lekker eten en drinken? Dan hou je van ook van PRUUVEN! Het evenement om allerlei lekkere speciaalbieren, wijntjes en hapjes te komen proeven. Geboren uit een passie voor genieten, het bierfestival presenteert met trots een vrijdagmiddag en -avond vol met lokale brouwers en ondernemers die je maar al te graag kennis laten maken met hun passie voor smaak. Kom gezellig Pruuven en mis het niet!

Locatie en tickets

Het PRUUVEN festival vind plaats in het prachtige Jan Cunen Park in Oss. Dit stadspark bevindt zich aan de rand van het centrum van Oss, naast het Museum Jan Cunen. Het is zeer goed te bereiken met het OV (5 minuten lopen van Station Oss), maar ook is de parkeerplaats om de hoek. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website en kosten €15,- per stuk. Hierbij inbegrepen zit een custom glas, een leuk boekje met alle omschrijvingen en natuurlijk je eerste drankje.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen