Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner Double Hopped

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner Double Hopped

Warsteiner Double Hopped is een Pils met 4,8% alcohol. Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen door Warsteiner Brauerei in Warstein.

Warsteiner Double Hopped
Warsteiner Double Hopped set van 6 flesjes van 0,33 liter
Warsteiner Double Hopped

Eigenschappen

Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop.

Aanbiedingen en prijzen van Warsteiner Double Hopped

Actueel zijn er geen Warsteiner Double Hopped aanbiedingen . De prijs van een liter Warsteiner Double Hopped is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Warsteiner Double Hopped fles van 33clWarsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde eeuwenoude tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop. Het resultaat: 100% natuurzuiver bier. Een doordrinkbaar speciaal-pils met een aangenaam bittere afdronk. Na een zeer succesvolle introductie op de Duitse markt haalt Warsteiner Double Hopped nu ook naar Nederland.

Om het pils een kenmerkend bittertje te geven is er is gekozen voor de klassieke en bekendste aroma hop variëteiten: ‘Hallertauer Perle’ en ‘Hallertauer Traditie’. Deze hopsoorten staan bekend om hun aromatische eigenschappen en fruitige karakter. Warsteiner Double Hopped combineert een uitstekende doordrinkbaarheid met een intens hoppige afdronk. We zijn erin geslaagd om de perfecte balans te vinden tussen de mouttonen en de intensiteit van de bitterheid.

Reviews

Nog geen reviews voor Warsteiner Double Hopped. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Het laatste nieuws van Warsteiner Double Hopped

Bekijk meer nieuwsberichten.

Meer merken van Warsteiner

 • Warsteiner Braumeister - Lager - 5,2%

  Warsteiner Braumeister is een amberkleurig speciaalbier met een fruitige hopsmaak.

 • Warsteiner Herb Alkoholfrei - Alcoholarm - 0,5%

  Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Het bier wordt gebrouwen met extra veel hop, er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

 • Warsteiner Premium Alkoholfrei - Alcoholvrij - 0,5%

  Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

 • Warsteiner Premium Pilsener - Lager - 4,8%

  Warsteiner Premium Pilsener heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen. Een fijn doordrinkbaar pils gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. 

 • Warsteiner Radler - Biermix - 2,5%

  Warsteiner Premium Radler is een dorstlessende biermix bestaande uit 50% Premium pils en 50% natuurlijke citroenlimonade. Zoals u van Warsteiner gewend bent worden er geen kunstmatige toevoegingen aan het bier gedaan.

 • Warsteiner Radler alkoholfrei - Biermix - 0%

  Warsteiner Radler alkoholfrei is een alcoholvrij bier van brouwerij Warsteiner Brauerei. Het radler bier heeft een milde hoppig smaak in combinatie met verfrissend citroen. 

 • Warsteiner Winter - Winter - 5,6%

  Een rijk, volmoutig bier met een koperrode gloed en aroma van karamel. Met een Warsteiner Winter die 5,6% bevat heeft u een doordrinkbaar speciaalbier!

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties