Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Liefmans Fruitesse Alcoholvrij | Alcoholvrij fruitbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Liefmans Fruitesse Alcoholvrij

Liefmans Fruitesse Alcoholvrij is een Alcoholvrij, Fruit met 0,5% alcohol. Liefmans Fruitesse Alcoholvrij wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Liefmans in Oudenaarde.

Liemans Fruitesse 0.0 on the Rocks
Liefmans Fruitesse Alcoholvrij logo
Liefmans Fruitesse Alcoholvrij set van 4 flesjes van 25cl

Eigenschappen

Liemans Fruitesse Alcoholvrij is een sprankelend fruitbier met dezelfde intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen, maar alcoholvrij.

Aanbiedingen en prijzen van Liefmans Fruitesse Alcoholvrij

Actueel zijn er geen Liefmans Fruitesse Alcoholvrij aanbiedingen . De prijs van een liter Liefmans Fruitesse Alcoholvrij is ongeveer €4,45.

Smaak & Omschrijving

Liemans Fruitesse Alcoholvrij is een sprankelend fruitbier met dezelfde intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen, maar alcoholvrij.

Net als de originele Fruitesse – die trouwens al een laag alcoholpercentage van  3.8% heeft -  is de nieuwste Fruitesse een lekker, verfrissend en fruitig drankje en perfect als aperitief of dorstlesser. Heerlijk on the rocks, met véél ijsblokjes dus. 

Voor het brouwen van de Liefmans Fruitesse Alcoholvrij gaan de brouwers op dezelfde manier tewerk als voor de klassieke Fruitesse mét alcohol. Alleen zet hij de gisting tijdig stop, zodat het brouwsel alcoholvrij blijft en de smaak en het typische karakter van de Liefmans Fruitesse tóch bewaard blijft.

Liefmans Fruitesse Alcoholvrij is geen 0.0% bier. Er kan wel wat alcohol in zitten, volgens het etiket zit er tot 0,5% alcohol in. Het alcoholvolume van max 0,5 % wordt veroorzaakt door restsporen van de gisting van natuurlijke suikers. Zo kan bijvoorbeeld in smoothies ook een alcoholpercentage tot 0,2% voorkomen.

Het laatste nieuws van Liefmans Fruitesse Alcoholvrij

Bekijk meer nieuwsberichten.

Producten van Liefmans Fruitesse Alcoholvrij

Reviews

Nog geen reviews voor Liefmans Fruitesse Alcoholvrij.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties