Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wieckse

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wieckse

Wieckse bier komt oorspronkelijk uit Maastricht in het stadsdeel Wyck. Een hippie wijk met veel terrassen, waar wieckse bier haar naam aan te danken heeft.

Wieckse header
Wieckse Rose 0,0%

Achtergrond Informatie

Wieckse bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 7 biermerken van Wieckse bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Wiecke bier komt oorspronkelijk uit Maastricht in het stadsdeel Wyck (op zijn Limburgs spreek je dit uit als Wieck). Deze hippie wijk met veel terrassen en eigentijdse winkels, waar wieckse bier haar naam aan te danken heeft.

Alle Wieckse merken

 • Wieckse Radler 0.0% - Biermix - 0%

  Wieckse Radler 0.0% is een natuurlijke mix van alcoholvrij witbier en sprankelend citroenwater. De zacht zoete en tegelijk volwassen smaak is eindeloos verfrissend. Wieckse Radler 0.0% bevat geen alcohol en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus je kan Wieckse Radler 0.0% drinken waar en wanneer je maar wilt.

 • Wieckse Radler lemon - Biermix - 2%

  Wieckse Radler is een natuurlijke mix van witbier en sprankelend citroenwater. Dankzij de witbier basis is Wieckse Radler heerlijk zacht van smaak en dubbel verfrissend. 

 • Wieckse Radler Rood Fruit 0.0% - Biermix - 0%

  Wieckse Radler Rood Fruit 0.0% is een natuurlijke mix van alcoholvrij witbier, rood vruchtensap en sprankelend citroenwater.  Deze unieke mix combineert de zachte smaak van witbier met de zoete smaak van rode vruchten als vlierbessen, kersen en frambozen. 

 • Wieckse Rose - Rosé - 4%

  Wieckse Rose heeft een volle en frisse smaak.

 • Wieckse Rose 0,0% - Rosé - 0%

  Wieckse Rose 0.0 heeft een fris zoete smaak.

 • Wieckse Witte - Wit - 5%

  Wieckse Witte heeft een licht frisse en zoete smaak.

 • Wieckse Witte 0,0% - Wit - 0%

  In de frisse smaak herken je de zonnige combinatie van sinaasappel en een zweempje koriander. Dat geeft Wieckse Witte de bekende fruitige afdronk. Het witbier wordt vergist met een speciale bovengist en is niet gefilterd. Daardoor behoudt het zijn karakteristieke lichte en natuurlijke troebeling.

Bekijk alle Wieckse merken

Reclames van Wieckse

Bekijk alle bierreclames.

Nieuws over Wieckse

 • Alcoholvrije Radler Test van Radar

  Radar: alcoholvrije Radler test

  Het consumentenprogramma Radar heeft alcoholvrije Radlers getest. Amstel Radler 0,0% Appel-Limoen kwam volgens het testpanel het beste uit de test gevolgd door Palauner Weissbier Zitrone Alkoholfrei. 

  Biermerken

  18 jul 2017 bij Nieuws

 • Heineken flesjes

  Heineken verkoop wereldwijd gestegen

  Heineken heeft in het eerste kwartaal van dit jaar wereldwijd 11 procent meer bier verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Exclusief het stuwende effect van overnames zou de volumegroei zijn uitgekomen op 7 procent.

  Financieel

  21 apr 2016 bij Nieuws

 • Radler drinken

  Kassa Radler test

  Het TV programma Kassa heeft een aantal verschillende Radlers blind laten testen door vijf deskundigen. De bierkenners waren over veel radlers niet echt te spreken.

  Onderzoek

  18 apr 2016 bij Nieuws

 • Heineken presenteert The Sub in Nederland

  Heineken presenteert The Sub in Nederland

  De thuistap is terug van weggeweest. Heineken heeft gisteravond om acht uur in Amsterdam De Sub gepresenteerd.

  Biermerken

  26 sep 2014 bij Nieuws

 • Wieckse Radler sixpack

  Gratis 6-pack Wieckse Radler 0.0% bij Jan Linders

  Tegen inlevering van de kassabon krijg je het geld van de aankoop van een sixpack Wieckse Radler 0.0% terug. Alleen bij Jan Linders supermarkten.

  Acties

  5 aug 2014 bij Nieuws

 • Meer alcoholvrij bier verkocht in Nederland door komst Radlers

  Meer alcoholvrij bier verkocht in Nederland door komst Radlers

  Alcoholvrij bier wordt steeds meer verkocht in Nederland. En dat is voor een groot deel te wijten aan de de toenemende populariteit van radlers. Zo werd er in 2013 190.000 hectoliter meer alcoholvrij bier verkocht.

  Biermerken

  21 jul 2014 bij Nieuws

 • Wieckse Zonnepanelen

  Wieckse wordt zonnigste bier van Nederland

  Wieckse brouwt haar bieren voortaan volledig op zonne-energie. Dit wordt aangeduid op de nieuwe verpakkingen die vanaf april te vinden zijn in de supermarkten en de horeca.

  Brouwerijen

  30 mrt 2013 bij Nieuws

 • Zie alle Wieckse nieuwsberichten.