Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met populaire speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met populaire speciaalbieren

Een bierpakket vol met toegankelijke en populaire speciaalbieren. In dit pakket vind je speciaalbieren en lagers uit Nederland, Duitsland, België, Italië en Singapore.

Het pakket bestaat uit 12 flessen

Bierpakket met populaire speciaalbieren
Lagunitas IPA flesje
Ciney Blond flesje en glas
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  12 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Weizen, Tequila, Pils, India Pale Ale, Kriek, Dubbel, Lager

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket met populaire speciaalbieren kopen

€ 25,99

In dit pakket dat is samengesteld door bierkenners vind je dé 12 bieren van het moment. De meest populaire en toegankelijke speciaalbieren die bij iedereen in de smaak zullen vallen. 

Er zitten verschillende bierstijlen in dit pakket, zoals witbier, pils, tripel, Weizen en meer. Leuk dus om de verschillende stijlen te gaan ontdekken. 

Over de merken in dit bierpakket

Affligem Blond (Bierbrouwerij Affligem)
Affligem Blond heeft een prikkelende licht bittere smaak. De citrus en tropisch fruit tonen, gevolgd door een moutige zachtheid en een hoppig karakter, maken Affligem Blond tot een prachtig zacht bier met een licht bittere afdronk.

Brand Weizen (Brand Brouwerij)
Brand Weizen heeft een frisse en fruitige smaak. Het bier is gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en veel tarwe. Het is een heerlijk fris biertje met een zachte afdronk. Mouten De zorgvuldig geselecteerde combinatie van tarwemout, broeimout en pale ale mout zorgt voor de karakteristieke smaak van dit weizenbier.

Ciney Blond (Alken-Maes Brouwerij)
Ciney Blond heeft een zoete aanzet met fruitige tonen van peer, meloen en banaan. Daarnaast is het bier moutig met gistige toetsen. 

Desperados (Heineken)
Desperados is een Tequila bier dat wordt gebrouwen door Heineken. Het is een zomers bier met een frisse, licht zoetige smaak.

Hapkin (Alken-Maes Brouwerij)
Hapkin is vol en krachtig van smaak. Het is een goudblond bier met een royale witte schuimkraag. Het bier wordt 4 keer gehopt tijdens het brouwproces, met onder andere Saaz- en Monroe-hop. Die zorgen voor een fruitige toets die de hopbitterheid mooi aanvult maar niet overheerst.

Ichnusa (Birra Ichnusa)
Birra Ichnusa is een toegankelijk en verfrissend bier. Dit pils smaakt goed in combinatie met een stukje vis of kaas. Een echte dorstlesser!

Judas (Alken-Maes Brouwerij)
Judas bier heeft een licht ijzerachtig, vol en zoetig, beetje honingachtig smaak. Alle smaken zijn in balans. Het okerblond bier, bitter-zoet, zacht en volmondig. 

Lagunitas IPA (Lagunitas Brewing Company)
Een heerlijk doordrinkbare IPA. De kleine hoeveelheid karamel mout zorgt ervoor dat de smaak wordt gebalanceerd tussen de diverse hopsoorten.

Mort Subite Kriek Lambic (Bierbrouwerij Mort Subite)
Deze zoetste Kriek Lambic van de familie is een blend van jonge Lambic in combinatie met krieken die samen zorgen voor een zoete, maar ook zurige smaak.

Postel Dubbel (Bierbrouwerij Affligem)
Postel Dubbel is vrij zoet van smaak. Je zult smaken als rozijnen, karamel, bruine suiker en gedroogd fruit in dit bier kunnen ontdekken. Het bier heeft een lange, zoete nasmaak.

Sol (Heineken)
Sol is een doordrinkbaar Mexicaans bier. Van dit bier geniet je het meest tijdens een warme dag bij een barbecue, op het terras of in het park.  

Tiger beer (Asia Pacific Breweries)
Tiger Beer is een overheerlijk frisse pils uit Singapore. Tiger Beer heeft een rustige schuimkraag en frisse aroma's. Tiger Beer drinkt makkelijk weg vanwege de lage bitterheid. Tiger is een goed doordrinkbaar bier.