Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket 6 lichte streekbieren | Streek bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met zes lichte streekbieren

Dit is een selectie van de beste speciaalbieren met een lichte en toegankelijke smaak. Dit bierpakket bestaat uit zes lichte streekbieren.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Bierpakket met lichte streekbieren
Vandeoirsprong Dunkelwezien
Eiber Achter de Duinen inschenken
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Wit, Blond, Weizen, Saison, Dunkel weizen

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Nederland telt een groot aanbod van streekbieren die jij niet mag missen. Dit bierpakket is een selectie van de beste speciaalbieren met een lichte en toegankelijke smaak. Verschillende soorten streekbieren met onder andere weizen, blond en meerdere Witbieren van kleinere lokale brouwerijen. 

In dit proefpakket vind je geen grote bekende merken maar lokale exclusieve bieren van eigen bodem! Ambachtelijk met de hand gebrouwen speciaalbier uit kleinschalige stadsbrouwerijen. De bieren zitten samen in een cadeauverpakking inclusief opener van 'Bier van eigen Bodem'.

Over de merken in dit bierpakket

DAVO Surf Ale (DAVO Bieren)
Deze American Wheat Ale bevat explosieve aroma's van ananas en citrus. Het is Hawaï in een fles!

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Nieuwe Ketelhuis Blond (Brouwerij Het Nieuwe Ketelhuis)
Dit blonde bier met 5,9% alcohol is een doordrinkbaar, maar toch smaakvol speciaalbier. Het Nieuwe Ketelhuis Blond werd in 2017 gelanceerd.

Noordtsingle (Brouwerij Noordt)
Noordtsingle heeft een moutige, doch frisse en kruidige smaak. Dit komt doordat het bier gemaakt is van tarwe en dat vertaalt zich in deze smaak.

Parel van Delft (Brouwerij De Koperen Kat)
Parel van Delft is een frisse Saison, gebrouwen in brouwerij De Koperen Kat in Delft. Dit echt Delfts Vermeerbier is in samenwerking met een groot deel van de Delftse horeca tot stand gekomen. Het bier is fruitig van smaak met een licht zuurtje.

Vandeoirsprong Dunkelweizen (Vandeoirsprong)
De Dunkelweizen van Brouwerij Vandeoirsprong is een ongefilterd bier van hoge gisting met een volromige smaak. Het gebruik van 50% tarwemout zorgt voor een broodachtige smaak. Daarnaast proef je licht de fruit- en kruidnagel tonen die je kunt ontdekken.

Cookie instellingen