Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Achter de Duinen | American Wheat Ale van Eiber Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eiber Achter de Duinen

Eiber Achter de Duinen is een Ale, Wit met 4,5% alcohol. Eiber Achter de Duinen wordt gebrouwen door EIBER Bier in Den Haag.

Eiber Achter de Duinen inschenken
Eiber Achter de Duinen speciaalbier logo

Eigenschappen

Achter De Duinen is een speciaalbier van de Haagse brouwerij Eiber Bier. Het bier is een American Wheat Ale: Een Amerikaanse variant van witbier met een stevige en fruitige smaak.

Smaak & Omschrijving

Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Achter de Duinen is het vierde vaste bier in het assortiment van de Haagse brouwerij Eiber Bier. Het alcoholpercentage van 4,5% maakt Achter De Duinen in ieder geval een toegankelijk bier dat je graag drinkt op een zonnig terras achter de duinen. Of ervoor, dat mag natuurlijk ook. 

Het laatste nieuws van Eiber Achter de Duinen

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Eiber Achter de Duinen.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties