Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Craftbeer bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Craftbeer bierpakket

Het Craftbeer bierpakket is special samengesteld voor jouw vader, vandaar de naam 'Dad's Finest Selection'. Het bierpakket is voor de echte bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Craftbeer bierpakket
Brooklyn Lager
St. Bernardus Wit glas en fles
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Lager, Saison, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

In het pakket zitten verschillende bieren. Zo zit er een Brooklyn lager 5,2% bier in, een Punk IPA 5,6% bier, een Mannenliefde 6,6% bier en een St. Bernardus Wit 5,5 % bier.

Dit biercadeau zal zeker in de smaak vallen als het feestvarken interesse heeft in speciaalbieren. De bieren in het pakket zijn redelijk toegankelijk.

Over de merken in dit bierpakket

BrewDog Punk IPA (BrewDog)
Het bier heeft een verfijnde fruitige geur met tonen van lychee, kiwi en passievrucht. Zodra je het bier proeft, proef je ook tonen van kers en aardbei. De nasmaak is erg bitter en hoppig.

Brooklyn Lager (Brooklyn Brewery)
Brooklyn lager is een oranje tot amberkleurig bier en heeft een mooie balans tussen de zoetheid van de mout en de hopbitterheid. Het bier bevat 5,2% alcohol.

Oedipus Mannenliefde (Oedipus Brewing)
Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Szechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops (drooghop).

Sint Bernardus Wit (Bierbrouwerij Sint Bernardus)
Sint Bernardus Wit heeft een mooie gouden kleur en een rijke smaak van koriander, citrus en banaan. Dit ongefilterde witbier heeft een mooie, volle en zachte smaak.