Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Bierpakket | Inclusief limited edition glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Collection Bierpakket

Het Duvel Collection bierpakket bevat 3 flesjes Duvel en 1 flesje Duvel 666. In het biercadeau zit ook het limited edition Duvel glas dat Hedof ontwierp in 2023.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Duvel Collection Bierpakket 2023 HEDOF
Duvel Bierpakket
Duvel 666 blond flesje en glas op een grijze achtergrond
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond

 • Extra's

  Glas

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit Duvel Collection bierpakket is van de Belgische brouwerij Duvel Moortgat. Bij het bierpakket zit het bijbehorende iconische Duvel glas met een bijzonder limited edition design.

Hedof 2023

Voor de 2023 editie van de Duvel Collection werkte het biermerk samen met de Bredase illustrator Rick Berkelmans, bekend onder de naam Hedof. Inspiratie voor het design haalde Hedof uit momenten van verbinding; middels zijn ontwerp neemt hij je mee in “de kunst van het vieren”. Vieren kent wereldwijd vele vormen en gedaanten. Maar er is een grote gemene deler: het echt even loskomen van de dagelijkse routine en stilstaan bij een moment of mijlpaal, vaak gepaard met een proost. En dat is precies de plek waar Duvel en Hedof elkaar vinden. 

In 2023 verschilt de inhoud van het bierpakket met alle voorgaande edities.  Vroeger ontving je naast het Duvel Collection glas vier flesjes Duvel. In 2023 zijn twee van de vier flesjes vervangen door Duvel 666.

Vorige Duvel Collection glazen

Duvel brengt sinds 2010 creatieve designs aan op en rond het Duvelglas voor de ‘Duvel Collection’. In 2019 mocht de jonge Belgische illustratrice Nina Vandeweghe het iconische Duvel glas pimpen. In 2020 was het de beurt aan Morrison Schiffmacher om het Duvel glas van een fraai design te voorzien en in 2021 werd het ontworpen door de Nederlandse street artist FAKE.

In 2022 was het de beurt aan illustrator en DJ Franky Sticks om het Duvel glas een uniek design mee te geven en dat is dus het gls dat je in dit bierpakket terugvindt. Een leuk bierpakket voor de echte Duvel liefhebber of voor jezelf natuurlijk.

Bekijk alle varianten van de Duvel Collections

Duvel Collection bierglazen 2019, 2020 en 2021

Bierpakket met originele Duvel glas

Wil je liever een bierpakket met het originele Duvel glas? Neem een kijkje bij het Duvel bierpakket met origineel glas

Over de merken in dit bierpakket

Duvel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.

Duvel 666 (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvels 666 is een zacht, aromatisch en verfrissend fruitig speciaalbier door het gebruik van zes verfijnde hopsoorten. En met een alcoholpercentage van 6,66% is dit mooie Belgische bier lekker doordrinkbaar. 

Cookie instellingen