Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Collection Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Collection Bierpakket

Het Duvel Collection bierpakket bevat 4 flesjes Duvel. In het bierpakket zit ook een limited edition Duvel glas dat is ontworpen door de Nederlandse street artist FAKE.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Duvel Bierpakket met FAKE bierglas uit 2021
Duvel Bierpakket
Duvel bier
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond

 • Extra's

  Glas

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Duvel Collection Bierpakket kopen

€ 7,99

Duvel Collection glas 2019 Dit Duvel Collection bierpakket is van de Belgische brouwerij Duvel Moortgat. Bij het bierpakket zit een bijbehorend glas dat perfect bij het biertje past en een bijzonder limited edition design heeft. 

Duvel brengt sinds 2010 creatieve designs aan op en rond het Duvelglas voor de ‘Duvel Collection’. In 2019 mocht de jonge Belgische illustratrice Nina Vandeweghe het iconische Duvel glas pimpen. In 2020 was het de beurt aan Morrison Schiffmacher om het Duvel glas van een fraai design te voorzien.

Het glas werd in 2021 ontworpen door de Nederlandse street artist FAKE en dat is dus het gls dat je in dit bierpakket terugvindt. Een leuk bierpakket voor de echte Duvel liefhebber of voor jezelf natuurlijk.

Bekijk alle varianten van de Duvel Collections

De inhoud van dit bierpakket

Over de merken in dit bierpakket

Duvel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.