Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbierpakket Witbier | Bierpakket met tarwebieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbierpakket Witbier

Speciaalbierpakket Witbier is een bierpakket waarmee je uitgebreid kennismaakt met bierstijl 'witbier'. In het pakket vind je 9 verschillende tarwebieren.

Het pakket bestaat uit 2 blikjes en 7 flessen

Speciaalbierpakket Witbier
Brugs Tarwebier flesje en glas
Witbier bierpakket
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  2 blikjes en 7 flessen

 • Soorten bier

  Wit

 • Extra's

  Optionele extra's

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Speciaalbierpakket Witbier kopen

Nederlands en Belgisch witbier

Dit bierpakket bevat negen klassieke én moderne witbieren. Alle bieren worden gebrouwen door Nederlandse of Belgische ambachtelijke brouwerijen. 

Dit pack wordt aangeboden door de webshop 'Speciaalbierpakket.nl'.

Over de merken in dit bierpakket

Baptist Wit (Bierbrouwerij Van Steenberge)
Baptist Wit heeft een citrusfrisheid met een vleugje kruiden en biscuitzoetheid. Het heeft een fijn zacht mondgevoel en is licht bitter in de afdronk.

Blanche de Bruxelles (Brasserie Lefebvre)
Blanche de Bruxelles heeft een fruitige smaak van citrus.

Blanche de Namur (Bierbrouwerij Brasserie du Bocq)
* Zicht: Melkachtig, troebel, blond (colloïdale troebelheid bij koude). Hij krijgt zijn troebel uitzicht door de koude, maar dit kan verdwijnen als het bier warmer wordt of te lang koud werd bewaard. * Reuk: Fijn, fruitig, de smaakstoffen zijn duidelijk herkenbaar (koriander en bittere sinaasappel). * Smaak Smeuïg, dorstlessend maar zacht, lichtjes zurig, poederig op de tong, niet bitter.

Brugs Tarwebier (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Brugs Tarwebier (Blanche de Bruges) valt meteen op door zijn verfrissende smaak met aroma’s van korianderzaad en curaçao sinaasappelschillen. Het bier heeft nagisting op fles, wat bijdraagt aan de volmondige smaak van het witbier. 

Eeuwige Jeugd Nitwit (Brouwerij De Eeuwige Jeugd)
Eeuwige Jeugd Nitwit is een smaakvol eigenzinnig witbier met fruitige tonen en aroma's. Het heeft een lekker frisse smaak met een klein zuurtje. In de afdronk is het mooi zacht en vooral fruitig met tonen van appel en citrus.

IJwit (Brouwerij 't IJ)
IJwit bier is weinig bitter, een beetje fruitig, weinig moutig, beetje zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur. Een IJwit is extra lekker tijdens een zomerse dag op het terras! 

Noordt Wit (Brouwerij Noordt)
Noordt Wit is een tarwebier van Brouwerij Noordt met 4,5% alcohol. Het is een zacht witbier dat fris van smaak is met citrustonen. 

Uiltje Wit (Uiltje Brewing Company)
Uiltje Wit heeft een frisse en lichtbittere smaak. Het is een redelijk licht en makkelijk doordrinkbaar bier met een alcoholpercentage van 6%. Tijdens het brouwen wordt er gebruikgemaakt van sinaasappelschillen.

Watou Wit (Leroy Breweries)
Watou Wit heeft een lichte en droge smaak die geleidelijk evolueert naar smaken met kruidige tonen, verse kruiden, koriander gecombineerd met een typische lichte zuurheid. De afdronk heeft de fruitige smaken van abrikozen en citroenschillen.

Cookie instellingen