Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BROUWSEL Bierfestival 2024 | Festival in Hilversum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BROUWSEL Bierfestival 2024

BROUWSEL Bierfestival wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni 2024 is Hilversum. Geniet van heerlijke bieren, live muziek en smakelijke BBQ-lekkernijen.

BROUWSEL Bierfestival 2024 flyer
Bier festival poster 2024_vol3
oude oedipus logo

Feest op het Keiplein

Op 7, 8 en 9 juni 2024 is het dan zover! het Keiplein, dé plek waar bierliefhebbers samenkomen om te proeven, te ontdekken en te genieten van de rijke diversiteit die de bierwereld te bieden heeft. Maar er is meer dan alleen bier! Bereid je voor op een weekend vol live muziek, verzorgd door talentvolle (regionale) artiesten. Onweerstaanbare klanken en aanstekelijke ritmes vormen het ultieme recept voor een feestje!

Een wereld van bierkeuzes

Naast een selectie van 10 heerlijke bieren rechtstreeks van de tap, bieden we een nog uitgebreider assortiment aan smaken, variërend van blik tot fles. Denk aan de uitdagende creaties van Uiltje Brewing Company, de verfijnde bieren van Oedipus, het karaktervolle aanbod van Brouwerij Noordt, de lokale trots van 't Slokje Langgewenst, de klassiekers van Brouwerij 't IJ en natuurlijk onze eigen BROUWSEL IPA!

Culinaire verwennerij met BBQ

En wat is een goed bierfestival zonder lekker eten? Bij BROUWSEL zorgen we ervoor dat jullie bierfestival compleet is door het serveren van heerlijke BBQ-lekkernijen, uiteraard bereid op de legendarische Big Green Eggs van ROAST Bar & Grill. Laat je verleiden door de smoky flavours die je tegemoet komen van de BBQ.

Een weekend om niet te missen

Dus, beste vrienden van het goede leven, markeer de data in jullie agenda's! Kom langs op het Keiplein en bereid je voor op een weekend vol gezelligheid, heerlijke smaken en onvergetelijke momenten! Proost op dit avontuur, proost op gezelligheid, proost op elkaar, proost op BROUWSEL!


(Openings)tijden

Vrijdag 07 juni van 17:00 tot 23:45 uur
Zaterdag 08 juni van 14:00 tot 23:45 uur
Zondag 09 juni van 14:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen