Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kaapse Anniversary Beer Festival 2023

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kaapse Anniversary Beer Festival 2023

Kaapse Brouwers organiseert ook in 2023 hun jaarlijkse 'Kaapse Anniversary Beer Festival'. Dit jaar wordt het bierfestival op 20 mei gehouden bij de buren van de brouwerij: BRUTUS Rotterdam.

Kaapse Anniversary bierfestival
Binnen tijdens Kaapse Anniversary Beer Festival
Sfeer tijdens Kaapse Anniversary Beer Festival

‘Kaapse Anniversary Beer Festival’ wordt gehouden op zaterdag 20 mei 2023. Het bierfestival vindt plaats in de ‘voortuin’ van de brouwerij in het opkomende M4H-gebied. Er wordt gefeest gevierd bij de buren van de Kaapse Brouwers: BRUTUS Rotterdam. Temidden van bizarre kunstobjecten en -installaties kun je plaatsnemen in de beeldentuin en de aangrenzende ‘kathedraal’. 

Craft bier en meer

Het festival belooft een groot craft bierfestijn te worden, vele ‘guest breweries’ die langskomen van over de hele wereld, muziek, (art) performances, food, een tour door de brouwerij, proeverijen in speakeasy setting, eigenlijk alles wat je wilt op zo’n dag.

Er worden bar bites en speciale gerechten geserveerd én de wijnliefhebber wordt ook goed voorzien dankzij een mooie selectie natuurwijnen. Kaapse Will'ns, de moderne kroeg van de brouwerij, zorgt voor toffe muziek, jenevers en ambachtelijk gemaakte schnaps. 

Alle brouwerijen zijn nog niet bekendgemaakt, volg Kaapse Brouwers voor de line-up, maar de volgende brouwerijen zijn dit jaar sowieso present: La Pirata Brewing (Spanje), Cantina Errante (Italie), Laugar (Spanje), Brussels Beer Project (België), L’Ermitage Nanobrasserie Brussels (België), Buddelship (Duitsland), The Kernel (Engeland), Sleeping Village (Noorwegen) en Jopen (Nederland).

Tickets

Tickets voor het bierfestival zijn te verkrijgen via https://kaapsebrouwers.stager.nl/web/tickets en kan men momenteel gebruikmaken van de 'Early Brew'-tickets voor €11.- zolang de voorraad strekt.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen