Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eiber Bierfestival 2024 | Bierevenenement in Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eiber Bierfestival 2024

Eiber Bierfestival is op 29 & 30 maart 2024 bij de eventlocatie Haags Hoog. Bier proeven van diverse brouwerijen met livemuziek van verschillende muziekbands.

Eiber Bierfestival 2024
EIBER Bier
Eiber Bierfestival 2024

Bierfestival in Den Haag

Op 29 en 30 maart 2024 organiseert Eiber Bier in samenwerking met eventlocatie Haags Hoog een bierfestival op grote hoogte. De brouwerij van het Haagse biermerk Eiber staat sinds drie jaar op de zesde etage van het verzamelgebouw The New Farm. Met de glazen kas van Haags Hoog een etage hoger, is deze locatie de uitgelezen plek voor het eerste officiële bierfestival van Eiber Bier. Met een geweldig uitzicht op de stad Den Haag en de deelname van voornamelijk kleinere en lokale brouwerijen, maakt dit festival een echt Haags bierfestival.

Eiber Bier: een lokale traktatie

Eiber Bier richt zich al jaren op de lokale markt en maakt dan ook echt Haagse bieren. Met bieren als 'Achter de duinen' en 'Westkust' en lokale samenwerkingen is Den Haag een belangrijke factor voor het biermerk.

Dromen worden werkelijkheid voor oprichter Eiber Bier

Met de plek van de brouwerij was het dan ook een droom voor brouwer Jasper van den Burg om hier ooit een eigen bierfestival te organiseren. 'Na jaren zelf op bierfestivals te hebben gestaan, was het tijd voor een eigen feestje met mooie bieren in hun mooie stad. Dit keer echt gericht op de kleinere brouwerijen, zodat iedereen die naar het festival komt nieuwe bieren kan gaan proeven en ontdekken.'

Unieke locatie voor een uniek bierfestival

De locatie is niet vreemd voor Jasper, hij is naast Eiber Bier ook eigenaar van Haags Hoog. Deze glazen kas op het dak van The New Farm fungeert als unieke eventlocatie met een bijzonder uitzicht op de stad.

Deelnemende brouwerijen

Naast Eiber Bier zijn er ook andere bieren te proeven van verschillende brouwers, zoals Maris Lager, De Scheveningse Brouwer, ROEM en Exla.

Livemuziek bij Eiber Bierfestival

De bieren kunnen beide dagen worden geproefd tot 21:00, want daarna is het tijd voor livemuziek. Coverband Ductape speelt op vrijdagavond het (glazen) dak eraf en zaterdag spelen er twee lokale bands. Skavenhage speelt Jamaicaanse ska en deze Haagse band heeft een voorliefde voor opgewekte dansbare ska. Ook komt Nine Hours West spelen, met een eigen funk- en rocksound in combinatie met bekende covers.

Kaartverkoop van het bierfestival

Tickets voor het Eiber Bierfestival zijn te koop via de website van Haags Hoog en kosten € 7,50 per persoon. Hier zit het eerste proefglas met bier inbegrepen. Meer informatie over de tijden en kaartverkoop vind je op www.haagshoog.nl of www.eiberbier.nl.

(Openings)tijden

Vrijdag 29 maart van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 30 maart van 15:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen