Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer and Food Festival 2024 | Papendrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer and Food Festival 2024

Op zaterdag 15 juni 2024 is het tijd voor de tweede editie van het Beer and Food Festival op het Marktplein in Papendrecht. Dit festival belooft een middag vol bierproeven, lekker eten en gezellige livemuziek te worden.

Beer and Food Festival Papendrecht
Beer and Food Festival
Beer and Food Festival

Tweede editie Beer and Food Festival

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, maar om te kunnen genieten van alle heerlijke bieren dien je een proefglas aan te schaffen, inclusief munten om mee te starten.

Belangrijke informatie over het festival

Tijdens het festival kunnen speciaalbieren alleen uit het proefglas gedronken worden. Op het festivalterrein zijn spoelpunten aanwezig om je glas te reinigen. Het proefglas mag je houden, er is geen statiegeldregeling van toepassing. Wil je alleen wat eten, of drink je liever wijn, fris of pils, dan heb je dus geen proefglas/ticket nodig voor dit festival. Binnenkort worden de eerste namen van de aanwezige brouwerijen bekendgemaakt! 

Muntverkoop op het event

Op het festival is een centraal punt waar je festivalmuntjes kunt kopen. De muntjes zijn geldig bij zowel de brouwerijen als de foodstands. De munten kosten €3,50 per stuk.

Ticketverkoop van Beer and Food Festival

Er gaan binnenkort online tickets in de verkoop en zaterdag 15 juni 2024 zijn er bij de entree van het festivalterrein ook gewoon tickets verkrijgbaar. De tickets kosten €15,- per stuk, dat is inclusief 2 munten en een proefglas.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen