Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grand Prestige Dag | Hertog Jan | Speciaalbier | Arcen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grand Prestige Dag

Op zaterdag 24 november is het Grand Prestige Dag! Op deze dag wordt de 'Grand Prestige', van de Hertog Jan Brouwerij in Arcen, in het zonnetje gezet!

Grand Prestige Dag
Hertog Jan brouwerij
Hertog Jan logo

Grand Prestige Dag!

Dit jaar wordt het de 3e keer dat het kroonjuweel van Hertog Jan, de Grand Prestige, in het zonnetje wordt gezet. Op 24 november is het mogelijk om de brouwerij van Hertog Jan in Arcen te bezoeken en uitgebreid deze begeerde dag te vieren.

Op deze mooie dag kan je in de brouwerij een rondleiding verwachten die volledig is toegespitst op de Grand Prestige en het rijpingsproces.

Activiteiten

Om het bestaan van de Grand Prestige uitgebreid te vieren, zullen er natuurlijk meerdere activiteiten aanwezig zijn! Zo kan je bijvoorbeeld een eigen unieke Grand Prestige etiket maken met daarop je eigen naam, een les over het rijpingsproces van de Grand Prestige van Biersommelier Fiona de Lange bijwonen, je eigen Grand Prestige Glas of limited edition Grand Prestige Kruik graveren en nog veel meer!

Aanmelden

De toegang is volledig gratis, maar wegens de grote interesse en de beperkte capaciteit van de brouwerij is het aanmelden voor de dag wel verplicht. Aanmelden?
Zet jezelf aanwezig op het Facebook evenement en blijf op de hoogte van alle informatie!

Proost!Grand Prestige Dag

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen