Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival De Drie Linden 2023 in Prinsenbeek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival De Drie Linden 2023

Bierfestival de Drie Linden wordt op 25 maart 2023 gehouden in Prinsenbeek. Er zijn zowel lokale als regionale brouwers, maar ook stands met unieke ingekochte bieren speciaal voor het festival.

Bierfestival Prinsenbeek
Bierfabriek Rotterdam ontwerp
Stadshaven Brouwerij logo

Zevende editie van het bierfestival

Het De Drie Linden Bierfestival is een speciaalbierfestijn waar bierliefhebbers elkaar ontmoeten. Zeven jaar geleden vond de eerste editie plaats, waarbij voornamelijk de ruimte werd geboden aan kleine lokale brouwerijen. Inmiddels is het festival dus al toe aan de zevende editie en is ook het aanbod van bieren flink veranderd. De bierliefhebber is tegenwoordig zo verwend dat een speciaalbier uit de supermarkt niet meer volstaat. Daarom tracht het festival ook steeds meer om in Nederland slecht verkrijgbare bieren aan te kunnen bieden. Uiteraard speelt kwaliteit hierbij wel een belangrijke rol.

De Drie Linden Bierfestival 2023 Dat deze formule aanslaat blijkt wel uit een nog steeds toenemende aanloop van bierliefhebbers in de afgelopen jaren. De editie van 2023 is wederom een bijzondere editie.

'Uurbieren'

Uniek aan het festival is dat er gedurende de dag unieke Uurbieren worden gepresenteerd, die slechts in dat tijdvak te proeven zijn. Gedurende de dag zal er op gezette tijden een nieuw bier aangeboden worden. Dit betreffen allen speciale versies en de moeite waard om een glas van te proeven. Zorg dus dat je hier op tijd bij bent, want op is op!

Veel bieren te kiezen

Ook dit jaar heeft de organisatie weer gezorgd voor bieren met uiteenlopende smaken en smaakcombinaties waarover genoeg valt te filosoferen. De organisatie kan jullie verzekeren dat het aanbod van bieren u weer zal verrassen en dat voor ieder wat wils aanwezig zal zijn en er genoeg te ontdekken valt. Over smaak valt niet te twisten, wel veel te vertellen.  

Naast onderstaande brouwerijen zullen er nog meer bieren van lokale hobbybrouwers te proeven zijn. 

Wees welkom bij het knusse, gezellige en bourgondische bierfestival te Prinsenbeek!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen