Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Graansilo Bier | huurbrouwerij uit Groningen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Graansilo Bier

Graansilo Bier is een bierbrouwerij uit Groningen (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 5+ bieren in het assortiment.

Graansilo Bier brouwer met brouw apparatuur
Graansilo Bier logo
Graansilo Bier bieren

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Graansilo Bier

Graansilo Bier heeft 6 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Graansilo Bier!
 • Graansilo Blond - Blond - 6%

  Graansilo Blond is een fris en toegankelijk bier. Het bier is vol van smaak en is ook wel te omschrijven als zonnig.

 • Graansilo NEIPA - India Pale Ale - 6%

  Graansilo NEIPA is fruitig, ongefilterd en fluweelzacht. Deze NEIPA zit barstensvol hop, waardoor de geur van tropisch fruit je tegemoet komt zodra je de fles opent. En na het nemen van de eerste slok van dit frisse, ongefilterde bier met zijn licht bittere smaak en fluweelzachte afdronk, zul je naar een volgende verlangen.

 • Graansilo Wit - Wit - 5,6%

  Graansilo Wit is fruitig, verfrissend en dorstlessend. Een vol en fruitig witbier. Dit witbier heeft fruitige tonen van limoen en citroen in zich, die je direct bereiken. Later in de slok verrast hij je met een vleugje koriander, waarna hij door zijn volle en verfrissende afdronk aanvoelt als een frisse duik op een warme zomerdag.

 • Graansilo Tripel - Tripel - 8%

  Graansilo Tripel is een kruidig, fris en zacht speciaalbier uit Groningen. Het bier is vol van smaak en bevat 8% alcohol.

 • Graansilo 0.5 IPA - Alcoholarm - 0,5%

  Graansilo 0.5 IPA heeft de volgende aroma's en smaken in zich: fruitig, bitter en vol. Een volle, tropische IPA met heel weinig alcohol.

 • Graansilo IPA - India Pale Ale - 5,7%

  Graansilo IPA is een fruitig bier met een uitgesproken bitterheid. Het speciaalbier heeft een volle smaak.

  Achtergrond informatie

  Graansilo Bier is een huurbrouwerij uit Groningen. Het ontstaan van deze brouwerij is te danken aan een groep bierliefhebbers die op het idee kwam om het lekkerste bier van Groningen te brouwen.

  Graansilo Bier

  Het Begin In augustus 2018 werd het eerste bier van Graansilo Bier uit Groningen gelanceerd, de Graansilo Blond. Vandaag is het oude Groningse graanpakhuis de behuizing van het merk Graansilo. Van hieruit brouwen ze samen met hun vrienden bier en plezier.

  Een band met Groningen

  De wereld van de oude graansilo herinnert hen aan het belang van pure, eerlijke grondstoffen, het ambacht van de vakmensen en de vloeibare, goudgele beloning na hard werken. Het Graansilo bier probeert de binding met Groningen in stand te houden door bij de ontwikkeling van een nieuw bier gebruik te maken van een panel van ongeveer 70 Groningers.

  Lees ook

  Gedeelde smaak, speciale bieren

  Samen proeven, samen genieten. Bij Graansilo geloven ze in de kracht van samen. Samen kom je verder en ervaringen die je kunt delen zijn veel leuker. Omdat je bier nooit alleen drinkt, moet iedereen ervan kunnen genieten. Daarom bepalen ze de smaak van hun bieren samen met hun vrienden en andere liefhebbers.

  Een brouwerij van bier en plezier

  Die vrienden, dat worden er ook steeds meer, want delen is immers vermenigvuldigen. Van proeverij tot pubquiz en van terras tot proeflokaal: samen maken ze er overal een feestje van. Ze zijn een brouwerij van bier en plezier.

  Restaurant van Graansilo

  Aan de Griffeweg bevindt zich ook het restaurant van Graansilo Bier, het is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 uur. Mogelijkheden in het restaurant zijn:

  • Lunch, borrel en diner
  • Lunch a la carte + 2 gangen verrassingsmenu
  • Diner 4 gangen verrassingsmenu

  Graansilo in de winkel

  Graansilo Bier is ook fysiek te koop bij De Graanpubliek in Bad Nieuweschans. De winkel is alleen op zaterdag open van 10:00 tot 18:00 uur. Het adres van de winkel is Oudezijl 1, 9693 PA te Bad Nieuwenschans.

  Graansilo Bier in het nieuws

  Cookie instellingen