Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Christoffel Nobel Bramling Cross

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Christoffel Nobel Bramling Cross

Christoffel Nobel Bramling Cross is een Blond met 8,7% alcohol. Christoffel Nobel Bramling Cross werd gebrouwen door Sint Christoffel Bier BV in Roermond.

Christoffel Nobel fles á 0,33 liter

Eigenschappen

Christoffel Nobel is een ondergistend bier dat gebrouwen wordt door Sint Christoffel Bier.

Smaak & Omschrijving

Frisse hoppige smaak.

Christoffel Nobel is een zwaar blond bier met een alcoholpercentage van 8,7%. Het bier wordt sinds 2008 gebrouwen en dankt zijn bijzondere smaak aan "Dry Hopping". Tijdens het rijpen worden verse hopbellen aan het brouwmengsel toegevoegd. Hierdoor vormen zich bijzondere aroma's.

Reviews

Nog geen reviews voor Christoffel Nobel Bramling Cross. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Christoffel

  • Christoffel Bok - Bock - 6,5%

    Christoffel Bok heeft een lichtzoete karamel-achtige smaak. 

  • Christoffel Nobel X - Blond - 8,7%

    Christoffel Nobel X heeft lichtzoete citrusaccenten met een complexe en verfijnde smaak. De kruidige en bloemige aroma zijn terug te vinden in de smaak van het bier. Het heeft een kleurrijke afdronk.

  • Christoffel Weissen IPA - India Pale Ale - 6,5%

    St. Christoffel Weissen IPA is een koperkleurige Dunkelweissen die door middel van dry-hopping zeer aromatisch, fruitig en hoppig is. De combinatie van de hopsoorten is uniek in de wereld: Centennial (USA), Merkur (Duitsland) en Mandarina Bavaria (Duitsland). St. Christoffel Weissen IPA is een Europese IPA wat hem iets milder en zachter maakt. Een milde bitterheid van 40EBU en alcoholpercentage van 6.5% maken dat het een toegankelijk en heerlijk doordrinkbaar bier is. Kernmerken van St. Christoffel Weissen IPA Zicht kleur:"¨ Koperkleurig met een fris oranje gloed. "¨"¨ Geur:"¨ Een harsachtige geur die doet denken aan tropische vruchten zoals ananas en mandarijn."¨"¨ Smaak: "¨Een aanwezige bitterheid geeft een mooi contract met de lichtzoete fruittonen. "¨"¨ Afdronk: "¨Lichte bitterheid die eindigt met een heel schone afdronk en een fris mondgevoel. "¨"¨ St. Christoffel Weissen IPA is de ideale aanvulling bij pittige en exotische gerechten zoals curry of gegrilld vlees en vis van de bbq.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties