Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Christoffel Nobel X met 8,7% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Christoffel Nobel X

Christoffel Nobel X is een Blond met 8,7% alcohol. Christoffel Nobel X wordt gebrouwen door Sint Christoffel Bier BV in Roermond.

Christoffel Nobel X
Christoffel Nobel X fles a 0,30 liter

Eigenschappen

Christoffel Nobel X is gebrouwen door speciaalbierbrouwerij St. Christoffel. Het is een stevig blond bier met lichtzoete citrusaccenten.

Aanbiedingen en prijzen van Christoffel Nobel X

Actueel zijn er geen Christoffel Nobel X aanbiedingen . De prijs van een liter Christoffel Nobel X is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Christoffel Nobel X heeft lichtzoete citrusaccenten met een complexe en verfijnde smaak. De kruidige en bloemige aroma zijn terug te vinden in de smaak van het bier. Het heeft een kleurrijke afdronk.

Het is een stevig blond bier, okerkleurig met een hoog alcoholpercentage en een toegankelijke bitterheid. Bij het brouwen van Nobel X wordt er gebruik gemaakt van de nobele hopsoorten Tettnanger, Saaz en Bramling Cross. Het bier is droog gehopt. 

Nobel X is ook te koop in het Bierpakket rondje Nederland.
Bierpakket rondje Nederland

Reviews

Nog geen reviews voor Christoffel Nobel X. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Christoffel

  • Christoffel Bok - Herfstbok - 6,5%

    Christoffel Bok heeft een lichtzoete karamel-achtige smaak. 

  • Christoffel Weissen IPA - India Pale Ale - 6,5%

    St. Christoffel Weissen IPA is een koperkleurige Dunkelweissen die door middel van dry-hopping zeer aromatisch, fruitig en hoppig is. De combinatie van de hopsoorten is uniek in de wereld: Centennial (USA), Merkur (Duitsland) en Mandarina Bavaria (Duitsland). St. Christoffel Weissen IPA is een Europese IPA wat hem iets milder en zachter maakt. Een milde bitterheid van 40EBU en alcoholpercentage van 6.5% maken dat het een toegankelijk en heerlijk doordrinkbaar bier is. Kernmerken van St. Christoffel Weissen IPA Zicht kleur:"¨ Koperkleurig met een fris oranje gloed. "¨"¨ Geur:"¨ Een harsachtige geur die doet denken aan tropische vruchten zoals ananas en mandarijn."¨"¨ Smaak: "¨Een aanwezige bitterheid geeft een mooi contract met de lichtzoete fruittonen. "¨"¨ Afdronk: "¨Lichte bitterheid die eindigt met een heel schone afdronk en een fris mondgevoel. "¨"¨ St. Christoffel Weissen IPA is de ideale aanvulling bij pittige en exotische gerechten zoals curry of gegrilld vlees en vis van de bbq.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties