Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner Herb Alkoholfrei | Alcoholvrij pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner Herb Alkoholfrei

Warsteiner Herb Alkoholfrei is een Alcoholarm, Pils met 0,5% alcohol. Warsteiner Herb Alkoholfrei wordt gebrouwen door Warsteiner Brauerei in Warstein.

Warsteiner Herb Alkoholfrei
Warsteiner Herb Alkoholfrei

Eigenschappen

Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

Smaak & Omschrijving

Warsteiner Herb Alkoholfrei is een alcoholvrij bier van Warsteiner. Het bier wordt gebrouwen met extra veel hop, er wordt tijdens het brouwproces niet 1 keer maar 2 keer hop toegevoegd.

De hopbitterheid dringt door in de frisse smaak van dit heerlijke alcoholarme bier. Dubbel gehopt is dubbel genieten. Zo maakt Warsteiner het verschil met Warsteiner Herb Alkoholfrei.

Reviews


Review schrijven
Dolly von Biestenveld (Gast) 17-07-2019
Gestopt met alcohol drinken, lustte
10
Smaak
Geur
Afdronk
Schuimkraag

Gestopt met alcohol drinken, lustte te graag een vaasje bier! Na lang zoeken eindelijk het biertje gevonden dat lijkt op een gewoon biertje! Super blij! Ik geef warsteiner herb het cijfer 11.

  1
  0
  Steven (Gast) 03-08-2019
  Veruit het beste alcoholvrije bier!!
  10
  Smaak
  Geur
  Afdronk
  Schuimkraag

  Veruit het beste alcoholvrije bier dat er is! De meeste alcoholvrije biertjes zijn slap van smaak en dan zeker de nasmaak. Deze Warsteiner Herb is vol van smaak en smaakt ook echt naar bier! Ik koop deze altijd en kan hier even goed van genieten als een gewoon biertje. Ik koop ze bij de slijterij of in de Duitse supermarkt. Aanrader!!!

  • Moeilijk te onderscheiden van gewoon bier
  • Niet overal verkrijgbaar
  0
  0
  Kees van der Sluis (Gast) 12-08-2019
  Topper! De smaak is raak
  10
  Smaak
  Geur
  Afdronk
  Schuimkraag

  Liep langs het schap bij Deen en zag daar voor het eerst Warsteiner alkoholfrei HERB staan. Nu ben ik reeds een enthousiast gebtuiker van Warsteiner alkoholfrei. De herb variant stond in de aanbieding.Dus ik vraag aan een medewerker wat dit voor variant is. Hij wist eigenlijk alleen dat Alkoholfrei goed verkoopt. En dacht dat de herb uitvoering een Radler variant is. Dus toch een 6 pack HERB meegenomen. Koel gelegd en vandaag nog geprobeerd. Heerlijk. Uitstekend. Hopelijk krijgt het bij meerdere supermarkten een facing op het schap

  • Betaalbaar
  • Goede smaak
  • Verkrijgbaarheid
  0
  0

  Het laatste nieuws van Warsteiner Herb Alkoholfrei

  Bekijk meer nieuwsberichten.

  Meer merken van Warsteiner

  • Warsteiner Braumeister - Lager - 5,2%

   Warsteiner Braumeister is een amberkleurig speciaalbier met een fruitige hopsmaak.

  • Warsteiner Double Hopped - Pils - 4,8%

   Warsteiner Double Hopped wordt gebrouwen volgens dezelfde eeuwenoude tradities- en procedures als Warsteiner Premium Pils, echter met een dubbele toevoeging hop. Het resultaat: 100% natuurzuiver bier. Een doordrinkbaar speciaal-pils met een aangenaam bittere afdronk. Na een zeer succesvolle introductie op de Duitse markt haalt Warsteiner Double Hopped nu ook naar Nederland.

  • Warsteiner Premium Alkoholfrei - Alcoholvrij - 0,5%

   Warsteiner Alkoholfrei heeft een frisse en licht moutige smaak.

  • Warsteiner Premium Pilsener - Lager - 4,8%

   Warsteiner Premium Pilsener heeft een zacht frisse smaak, mild bitter zonder dat dit blijft hangen. Een fijn doordrinkbaar pils gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. 

  • Warsteiner Radler - Biermix - 2,5%

   Warsteiner Premium Radler is een dorstlessende biermix bestaande uit 50% Premium pils en 50% natuurlijke citroenlimonade. Zoals u van Warsteiner gewend bent worden er geen kunstmatige toevoegingen aan het bier gedaan.

  • Warsteiner Radler alkoholfrei - Biermix - 0%

   Warsteiner Radler alkoholfrei is een alcoholvrij bier van brouwerij Warsteiner Brauerei. Het radler bier heeft een milde hoppig smaak in combinatie met verfrissend citroen. 

  • Warsteiner Winter - Winter - 5,6%

   Een rijk, volmoutig bier met een koperrode gloed en aroma van karamel. Met een Warsteiner Winter die 5,6% bevat heeft u een doordrinkbaar speciaalbier!

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties