Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Borrelpakket | Bierpakket met borrelhapjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier- en borrelpakket

Verras jouw vader met dit mooie bierpakket vol met Nederlandse streekbieren! En alsof dat nog niet leuk genoeg is zitten er ook nog lekkere borrelhapjes in het pakket.

Het pakket bestaat uit 8 flessen

Borrel bierpakket / biervaneigenbodem
Eiber Achter de Duinen inschenken
Kaapse Kaapse karel
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  8 flessen

 • Soorten bier

  Lentebier, Wit, Pale Ale, Tripel, Saison, India Pale Ale, Dubbel

 • Extra's

  Opener, Rotterdamse kaas, dilledip en kaasbollen

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Ja

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Borrelhapjes Verdient jouw vader het om deze Vaderdag met zijn voeten omhoog te zitten terwijl hij geniet van een goed biertje en een lekker hapje? Dan is dit mooie Vaderdag borrelpakket perfect! 

Laat hem genieten van deze selectie van diverse Nederlandse streekbieren, onder het genot van een lekker stukje Rotterdamsche oude kaas met mosterd dille dip en kaasbollen. Bij het pakket is de originele Biervaneigenbodem opener inbegrepen evenals een boekje met beschrijvingen van de bieren.

Dit pakket bevat ambachtelijke speciaalbieren van lokale en kleinere Nederlandse brouwerijen, zoals Klein Duimpje, Vandeoirsprong en Baxbier. Een echt pakket om je vader een plezier mee te doen dus! 

Over de merken in dit bierpakket

Bax Rokkenjager (Bax Bier)
Rokkenjager van Bax Bier uit Groningen is een fruitig lentebiertje. Het bier bevat 6,5% alcohol en ontleend haar naam aan de befaamde rokjesdag.

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Kaapse Karel (Kaapse Brouwers)
Kaapse Karel is een glutenvrije Session IPA met een aroma van passievrucht, grapefruit en op de achtergrond hooi en citrus. Deze verfrissende smaken eindigen in een licht bittere afdronk. 

Klein Duimpje Blauwe Tram (Brouwerij Klein Duimpje)
De Blauwe Tram is een heerlijke Tripel, niet al te kruidig. Het bier is ietsje zoet met een aangename bittere afdronk.

Lindeboom Saison (Lindeboom Brouwerij)
 Saison van Bierbrouwerij Lindeboom is een vlot drinkbaar bier, krachtig van smaak en met een mooie balans tussen een fris-fruitige body en een subtiel-hoppige afdronk.

St. Christoffel W-IPA (Christoffel Speciaalbieren)
Je proeft bij de W-IPA van St. Christoffel het rijpe tropische fruit, vooral de ananas en die vind je ook goed terug in het aroma. Verder smaakt het bier een beetje harsachtig, een lekkere hopbitterheid die goed in balans is met de Weizen basis. 

Vandeoirsprong Dubbel (Vandeoirsprong)
Vandeoirsprong Dubbel is donker van kleur en heeft een aangename, licht gebrande smaak. Gebrand maar goed in balans met de toetsen van hout, kruiden en een vleugje zoet.

Waterland Marker Maagd (Waterland Brewery)
Marker Maagd van de Waterland Brewery heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.

Cookie instellingen