Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket: Rondje Nederland door verschillende provincies

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Rondje Nederland door verschillende provincies

Bierpakket Rondje Nederland bevat bieren uit verschillende Nederlandse provincies. Ontdek de diversiteit van de Nederlandse biercultuur met dit pakket.

Het pakket bestaat uit 2 blikjes en 8 flessen

Bierpakket Rondje Nederland
Graansilo Blond flesje met citroenpartjes
Kees Hazy Sunrise blikje en glas
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  2 blikjes en 8 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Dubbel, Blond, Wit, Tripel, Weizen

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen. Ontdek Nederlandse bieren uit verschillende provincies. In dit handige bierpakket zit uit bijna elke provincie een speciaalbier. Ideaal om kennis te maken met al het lekkers dat Nederland te bieden heeft. Het perfecte cadeau om Nederlands bier te ontdekken.

De bieren zijn gebrouwen door 11 verschillende Nederlandse brouwerijen. Naast dat je kennismaakt met deze brouwers ontdek je ook een heleboel verschillende bierstijlen, zoals tripel, blond, IPA en meer!

Over de merken in dit bierpakket

De Eeuwige Jeugd Belhamel (Brouwerij De Eeuwige Jeugd)
De Eeuwige Jeugd Belhamel is een IPA met een stevige bitterheid. Het heeft harsachtige tonen en aroma's van grapefruit. Het bier heeft een licht zoete smaak met een sterke fruitige kern gevuld met tonen van perzik en tropische mango. De licht zoete tonen worden snel overgenomen door een aangenaam bittere ondertoon.

Dubbel Leven (Hert Bier)
De dubbel heeft een licht zoetige smaak. Door het gebruik van chocolademout krijgt het zijn roodbruine kleur. Na de dronk beleef je een zacht mondgevoel met een lange droge afdronk. Een prachtig bier om bij weg te dromen

Frontaal Juice Punch (Frontaal Brewing Company)
Juice Punch van Frontaal is een NEIPA zoals je zou verwachten. Het bier is rijk aan citrus en tropisch fruit tonen en heeft een weinig bittere afdronk. 

Graansilo Blond (Graansilo Bier)
Graansilo Blond is een fris en toegankelijk bier. Het bier is vol van smaak en is ook wel te omschrijven als zonnig.

Gulpener Korenwolf (Gulpener Brouwerij)
Gulpener Korenwolf heeft een strakke, fris fruitige smaak en weinig bitterheid. Het is een uitstekend bier om van te genieten in het zonnetje.

Huttenkloas Tripel (Brouwerij Huttenkloas)
Huttenkloas Tripel heeft een fruitige smaak met hints van citrus, tropisch fruit en kruiden. Het bier heeft een lichte bitterheid en een volle body. 

Kees Hazy Sunrise (Brouwerij Kees)
Kees Hazy Sunrise is een fruitig India Pale Ale bier dat een lichtbittere afdronk heeft. Dit bier is wazig, zoals het een NEIPA betaamt en in het bier ervaar je duidelijke hopsmaken. 

Koene Ridder (Rock City Beers)
Het bier heeft een origineel aroma van koriander en verse fruitige hop, begeleid door een heerlijke moutsmaak. Dit krachtige en frisse bier heeft een zachte afdronk met toetsen van citrusvruchten en zoethout. 

Maallust Kolonist (Bierbrouwerij Maallust)
Een  zacht en fruitig tarwe bier van hoge gisting.

Cookie instellingen