Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Trappist Bierpakket te personaliseren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Trappist Bierpakket te personaliseren

Bierpakket met vijf verschillende trappistenbieren. Het bijzondere aan dit pakket met gerenommeerd trappistenbier is dat het te personaliseren is.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Trappisten biercadeau
La Trappe Isid or
La Trappe Tripel fles en glas
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Tripel, Amber, Dubbel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Trappist Bierpakket te personaliseren kopen

Perfect biercadeau voor de liefhebber van Trappistenbier. De cadeauverpakking kun je helemaal naar eigen smaak vormgeven en iemand dus op een originele manier bedanken, feliciteren of sterkte wensen. In het bierpakket vind je vijf verschillende bieren van vier Trappistenbrouwerijen, namelijk van Trappistenbrouwerij De Koningshoeven, Achel, Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy (Rochefort) en de Abdij van Westmalle.

Over de merken in dit bierpakket

Achel blond (Trappistenbrouwerij de Achelse Kluis)
Aroma en smaak: hoppig aroma met héél lichte karameltoets, beetje gist, en een aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier. Velen vallen voor zijn verfijnde volle smaak.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

Rochefort 6 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort 6 Trappist is een dubbel bier met een aroma van mout, rozijnen en karamel. Het bier bevat daarnaast aardse tonen en gistaroma's. 

Westmalle Dubbel (Abdij van Westmalle)
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. De smaak is fruitig en licht bitter met een lange droge afdronk.