Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Trappist Bierpakket te personaliseren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Trappist Bierpakket te personaliseren

Bierpakket met vijf verschillende trappistenbieren. Het bijzondere aan dit pakket met gerenommeerd trappistenbier is dat het te personaliseren is.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Trappisten biercadeau
Rochefort 6 Trappistenbier
La Trappe Isid or
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Amber, Quadrupel, Dubbel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Trappist Bierpakket te personaliseren kopen

Perfect biercadeau voor de liefhebber van Trappistenbier. De cadeauverpakking kun je helemaal naar eigen smaak vormgeven en iemand dus op een originele manier bedanken, feliciteren of sterkte wensen. 

In het bierpakket vind je vijf verschillende trappistenbieren, zodat het feestvarken zich kan verdiepen in trappistenbier. Er zitten trappisten in dit cadeaupakket van vier Trappistenbrouwerijen, namelijk van Trappistenbrouwerij De Koningshoeven, Achel, Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy (Rochefort) en de Abdij van Westmalle.

Let op: de afbeelding toont andere bieren dan er daadwerkelijk in het pakket zitten.

Over de merken in dit bierpakket

Achel blond (Trappistenbrouwerij de Achelse Kluis)
Aroma en smaak: hoppig aroma met héél lichte karameltoets, beetje gist, en een aangename hopbittere toets. Een écht trappistenbier. Velen vallen voor zijn verfijnde volle smaak.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

Rochefort 6 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort 6 Trappist is een dubbel bier met een aroma van mout, rozijnen en karamel. Het bier bevat daarnaast aardse tonen en gistaroma's. 

Westmalle Dubbel (Abdij van Westmalle)
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. Daarnaast herken je toetsen van karamel en licht gebrande mout. Westmalle Dubbel heeft een fraaie crèmekleurige dikke schuimkraag. Het evenwichtige trappistenbier heeft een met zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.