Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biergadgets voor de lente en zomer!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biergadgets voor de lente en zomer!

19 april 2018 door Redactie Biernet

De lente breekt nu echt aan en we hebben de leukste biergadgets voor deze tijd van het jaar op een rij gezet. Zouden deze producten jouw bierbeleving bevorderen? 

Biergadgets voor de lente en zomer!

Wat is er mooier dan in de zomer lekker bier drinken met je vrienden? We kunnen eigenlijk niet zo heel veel bedenken!

In dit blog hebben we een aantal mooie bierproducten op een rij gezet, waarmee je een heerlijke zomer gaat beleven. Sommige producten zijn om je bier gemakkelijk op temperatuur te houden en andere zijn juist zeer praktisch en zullen gegarandeerd indruk maken op je vrienden! 

Bierlift in de tuin! 

Ondergrondse bierkoeler  Niet genoeg ruimte om je bier koel te houden? Met deze ondergrondse bierkoeler hou je je bier altijd koud, zelfs tijdens de super warme zomerdagen. Met deze indrukwekkende bierlift maak je zeker indruk op je vrienden! 

Bekijk deze ondergrondse bierkoeler 

IJsblok voor op het bierkrat

Met deze bierkrat koeler hou je je flesjes nog uren heerlijk koud. Het principe is heel simpel. De ijsvorm past perfect in de openingen tussen de flesjes in een krat bier. Daardoor worden ze bedekt door een solide ijslaag.

Een handige gadget voor de festivalcamping, deze innovatieve bierkoeler gaat vanaf nu altijd mee!

Bekijk het Bierkrat IJsblok in de shop van Biernet!

Lees ook

Drijvende bierkoeler Is je vriezer niet groot genoeg en spendeer je een dagje bij een meertje of zwembad? Dan zou deze manier van koelen misschien handig kunnen zijn. Met deze opblaasbare bierkoeler heb je bij het water altijd koud bier bij de hand.

Deze drijvende koeler houdt niet alleen je bier koud, maar hij kan ook je leven redden! Mocht je te diep in het glaasje kijken en in het water belanden, gebruik dan deze drijvende koeler als een reddingsboei!

Bierglazen voor zomerse bieren

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om in de zon bier te gaan drinken. Vooral weizen en witbier zijn geliefde bieren tijdens de warme zomerdagen. Deze bieren drink je natuurlijk het best uit een origineel glas. 

Neem bijvoorbeeld een Korenwolf witbiertje uit je eigen Gulpener glas. Als je meer van Duits bier houdt, kijk dan eens naar dit König Ludwig Weissbier glas of dit halve liter glas van Erdinger. Mocht je toch meer van de Belgische witbieren zijn, neem dan een kijkje bij deze glazen voor Chouffe Soleil of Hoegaarde witbier!

Maar er is natuurlijk nog veel meer te kiezen op het gebied van glazen, wist je trouwens dat er voor verschillende biersoorten verschillende glazen bestaan? Bekijk alle bierglazen in de shop!

Zomerbieren

Beerpong in het zwembad!

In de zomer kun je op verschillende manieren verkoeling zoeken! Dat kan natuurlijk met een lekker koud biertje, maar je kunt ook een duik in een zwembad nemen! De ultieme manier om van de zomer te genieten lijkt ons om beide te combineren én ook nog eens een leuk spel te spelen. Met dit luchtbed speel je Beerpong in het zwembad!

Beerpong in het zwembad!

Mocht je nog niet bekend zijn met het spel, bekijk dan deze pagina eens over het Beerpong spel. Speel je Beerpong liever niet in het water, maar op het land? Dan heb je deze professionele Beerpong tafel nodig.

Hopelijk heb je een beetje inspiratie opgedaan om er een mooi voorjaar en zomer van te maken. Fijne zomer! Geniet ervan en drink met mate(n)! 

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen