Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Desperados bier | Varianten van de biermix

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Desperados

Desperados bier is een biermix die in verschillende varianten op de markt is tegenwoordig. Het begon allemaal met Desperados Original in 1995.

Desperados verschillende varianten
Desperados Verde
Desperados Ginger logo

Achtergrond Informatie

Desperados bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 6 biermerken van Desperados bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Desperados bier is een biermerk dat verschillende biermixen op de markt brengt. In 1995 begon het met Desperados Original, een bier met de zoete smaak van tequila erin verwerkt. Tegenwoordig zijn er verschillende varianten op de markt van dit 'party beer'. Desperados werd in 1995 door de Franse brouwerij Brasserie Fischer gelanceerd, maar die brouwerij kwam in 1996 in de handen van Heineken. Op dat moment trad Desperados toe tot het Heineken portfolio. 

Alle Desperados merken

 • Desperados 0.0 Virgin - Alcoholvrij - 0%

  Desperados Virgin 0.0% is precies zoals we Desperados Original kennen: lekker zomers met de frisse, licht zoete smaak van tequila, maar dan geheel alcoholvrij. Wat de gelegenheid ook is, Desperados Virgin 0.0 brengt altijd goede vibes en gezelligheid.

 • Desperados Ginger - Tequila - 5%

  Desperados Ginger is een lichtdroge, minder zoete variant van Desperados met de bite van gember en de verfrissende smaak van limoen. Het merk speelt hiermee in op de huidige gembertrend in dranken én eten. Het licht sprankelende biertje heeft een alcoholpercentage van 5 procent en is het perfecte drankje voor tijdens een feestje of een gezellige avond met je vrienden.

 • Desperados Lime - Tequila - 3%

  Desperados Lime is een uniek biertje met een verfrissende smaak van lime en cactus en een laag alcoholpercentage. Door de smaak van limoen en cactus in combinatie met 3% alcohol is dit een verfrissend zomerbier. 

 • Desperados Mojito - Tequila - 5,9%

  Desperados Mojito! Desperados Mojito combineert het bittere van bier met het zoete van tequila, verrijkt met de smaak van mojito elementen: limoen en verfrissend munt. 

 • Desperados Original - Tequila - 5,9%

  Desperados is een Tequila bier dat wordt gebrouwen door Heineken. Het is een zomers bier met een frisse, licht zoetige smaak van tequila.

 • Desperados Strawberry Margarita - Biermix - 3%

  Desperados Strawberry Margarita heeft een friszoete smaak van aardbei en limoen. Het bier is geïnspireerd op de Strawberry Margarita cocktail en heeft een kick die je van Desperados gewend bent.

Bekijk alle biermerken.

Reclames van Desperados

Bekijk alle bierreclames.

Nieuws over Desperados

 • Desperados stapt over op hervulbare flessen

  Desperados gaat over op hervulbare flessen in de horeca en retail. De flessen worden hergebruikt voor het volgende rondje in het café, de club, op het terras of bij jou thuis.

  6 nov 2023 bij Nieuws

 • Waarom bier nog duurder moet worden

  De jaarcijfers van Heineken zijn bekendgemaakt en deze zijn uitstekend. Toch besluit de grootste Nederlandse brouwer om de prijs voor bier te verhogen. 

  18 feb 2022 bij Nieuws

 • Desperados lanceert eerste alcoholvrije variant: Desperados Virgin 0.0%

  Desperados lanceert voor de eerste keer een alcoholvrije variant van het succesvolle bier: Desperados Virgin 0.0%. Na een succesvolle introductie in Frankrijk wordt deze alcoholvrije Desperados ook in Nederland, België en Polen gelanceerd.

  18 jan 2021 bij Nieuws

 • Heineken komt vast in het Lidl assortiment

  Lidl heeft een serie Heineken producten opgenomen in het assortiment! De producten zijn op 21 mei ingestroomd in de Nederlandse winkels van de prijsvechter. 

  26 mei 2020 bij Nieuws

 • Heineken en ADE verlengen partnership met 5 jaar

  Heineken Nederland en het Amsterdam Dance Event hebben hun samenwerking met tenminste vijf jaar verlengd tot en met 2023. Desperados blijft net zoals dit jaar ook de komende jaren main partner van het evenement. 

  15 okt 2019 bij Nieuws

 • Desperados mag 'tequila flavoured' blijven

  Tequila mag op het etiket van de Desperados bieren blijven staan. De Mexicaanse raad van tequilamakers vond het onterecht dat er tequila op het bieretiket stond, aangezien er volgens heen geen tequila is toegevoegd.

  20 mei 2019 bij Nieuws

 • Desperados lanceert Desperados Ginger

  Vanaf deze week wordt het bierassortiment verrijkt met een nieuwe Desperados smaak, Desperados Ginger. Deze allernieuwste aanwinst in de Desperados-familie is dit voorjaar te vinden in de winkelschappen.

  15 mrt 2019 bij Nieuws

 • Heineken introduceert 'The Sub Compact Edition'

  Heineken heeft een nieuwe thuistap geïntroduceerd: The Sub Compact Edition. Deze editie is kleiner dan de originele Sub tap en neemt dus minder ruimte in. 

  29 mei 2018 bij Nieuws

 • Heineken lanceert nieuw tapsysteem

  Heineken lanceert in Engeland een nieuw tapsysteem wat van elk aanrecht een bar kan maken. De fusten voor dit systeem bevatten acht liter Heineken bier. Het is vooralsnog onbekend óf en wanneer dit systeem naar Nederland komt.

  18 okt 2017 bij Nieuws

 • Heineken in Johan Cruijff Arena

  Na 21 jaar wordt Grolsch vervangen door Heineken in de  Amsterdam ArenA. Heineken heeft het beste bod gedaan om bier te gaan schenken in de Johan Cruijff Arena.

  17 jul 2017 bij Nieuws

 • Zit er wel tequila in Desperados?

  Heineken heeft de trots van Mexicaanse tequilamakers gekrenkt. Volgens de Mexicaanse tequilamakers bevat Desperados geen tequila, dus de vermelding ervan op het etiket is ongepast.

  3 jul 2017 bij Nieuws

 • Heineken verkoop wereldwijd gestegen

  Heineken heeft in het eerste kwartaal van dit jaar wereldwijd 11 procent meer bier verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Exclusief het stuwende effect van overnames zou de volumegroei zijn uitgekomen op 7 procent.

  21 apr 2016 bij Nieuws

 • Zie alle Desperados nieuwsberichten.

  Cookie instellingen