Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De hoogtepunten van deze week rondom bier!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De hoogtepunten van deze week rondom bier!

5 mei 2018 door Redactie Biernet

Ook deze week hebben wij voor jou de hoogtepunten in de wereld van brouwerijen en bier op een rijtje gezet. Dit door een kijkje te nemen op Instagram.

De hoogtepunten van deze week rondom bier!

Misschien is er in jouw week niet veel gebeurd, maar bij deze brouwerijen is er wel veel gebeurd! Neem samen met ons een kijkje naar wat de Nederlandse brouwerijen hebben meegemaakt!

Oedipus Brewing

Gefeliciteerd brouwers van Oedipus Brewing met de medaille! Hun bier Mannenliefde kreeg zilver tijdens de World beer Cup!

Benieuwd naar de andere winnaars van de World Beer Cup?

Kaapse Brouwers

De Kaapse Brouwers laten weten dat ze 19 mei tot wel 30 verschillende Kaapse bieren op tap zullen hebben! Nu zijn wij ook benieuwd, wat is jouw favoriet?

Grutte Pier

Lees ook

De brouwers van de Grutte Pier brouwerij zijn door Nederland aan het toeren. Dit om hun bier in alle provincies bekend te maken. Heb jij al eens bier gehad van deze brouwerij?

Gebrouwen door Vrouwen

De vrouwen van Gebrouwen door Vrouwen hebben, nog geen week na Koningsdag, een volle agenda! Waar kunnen ze jou verwachten?

Week van het Nederlandse Bier

Nog een week en de Week van het Nederlandse Bier gaat weer van start. Natuurlijk zullen wij je op de hoogte houden van het nieuws rondom deze week!

Stanislausbrewskovitch

De brouwers van Stanislausbrewskovitch hebben bekend gemaakt dat Sunmilk, een tropische IPA, weer tijdelijk terug is in de schappen!

Brouwerij Eanske

Let's Start Building a Brewery !! 🤗🤗

Een bericht gedeeld door Brouwerij Eanske (@brouwerijeanske) op

Gefeliciteerd voor de brouwers van Brouwerij Eanske! De brouwerij heeft het geld bij elkaar om hun eigen brouwerij te bouwen! Wij wensen hen veel succes!