Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Week in de Nederlandse bierwereld I

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Week in de Nederlandse bierwereld I

21 April 2018 door Redactie Biernet

De week is weer veel te snel voorbijgegaan. Daarom hebben wij voor jou de hoogtepunten van deze week uit de Nederlandse biercultuur op een rijtje gezet! We maakten een rondje langs brouwende Instagram gebruikers.

Bier van Jopen

Het was de eerste lekkere warme week van het jaar! Verschillende brouwerijen speelden hier op in op hun sociale media. Ook postten de brouwerijen over bierfestivals waar ze aanwezig zijn geweest. Bekijk de posts van de verschillende Nederlandse brouwerijen

Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal uit Breda heeft haar tapbieren van dit weekend bekendgemaakt. De New England Session IPA, New England IPA, Begian Wheat Ale en Smoked Porter zullen je weekend met zon nóg beter maken! Welke is jouw favoriet?

Jopen bier

Jopen heeft een nieuw bier geïntroduceerd: Year of the Dog. 

Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl wordt erg vrolijk van dit anti-kater bier! De laatste tijd zijn session bieren aan populariteit aan het winnen, zo breidde AH bijvoorbeeld zijn assortiment met laag alcoholische en alcoholvrije bieren uit! Heb je toch een kater te pakken? Misschien heb je iets aan deze anti-kater tips

Walhalla Brewing

Walhalla heeft zijn brouwerij en proeflokaal officieel geopend afgelopen weekend en dat willen ze graag delen met de rest van de wereld! Walhalla is een brouwerij in Amsterdam Noord die sinds 2015 bier brouwt. Vanaf begin 2018 is de eigen brouwerij dus operationeel. 

Baxbier

Op 17 april was het nog niet écht zomers, de Groningse mannen van Baxbier zaten zich erop te verheugen met een lekker Rokkenjager biertje.  

Oersoep

Een nieuwe Milk Stout van Oersoep was afgelopen weekend te proeven tijden het Hop in 't Slot festival in Ewijk.

Brouwerij Bliksem

Brouwerij Bliksem is erg tevreden met de prijs die ze in de wacht sleepten tijdens het Bierfestival Zundert van afgelopen zondag.

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl