Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wessummerbeers | Bierfestival in Wessem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wessummerbeers

De derde editie van het Wessummerbeers festival! Dit keer met foodtrucks, een wijnstand, verschillende brouwerijen met hun beste speciaalbieren en een paar live bands.

Wessummer Beers
Brouwerij Rufus logo
Ambrass bier header

Wessummerbeers de derde editie

Top brouwers uit verschillende hoeken van de provincie en zelfs enkele van buiten de provincie, foodtrucks, entertainment voor kinderen in een apart gedeelte en een paar top livebands en dat allemaal op een dag. Dat klinkt als muziek in de oren! 

Tijdens de derde editie van het Wessummerbeers bierfestival zullen er circa 10 á 12 brouwers aanwezig zijn met hun eigen bieren. In de tent zijn er verschillende leuke originele bands. Trek gekregen na al dat bier en muziek? Geen zorgen, op de hoek staan diverse foodtrucks waar je terecht kan voor heerlijk eten.

Veranderingen omtrent de coronavirus maatregelen 

Wessummerbeers bierfestival zou in eerste instantie op 4 juli 2020 plaatsvinden, echter door de maatregelen omtrent het coronavirus was het op deze datum niet mogelijk. De organisatie van het bierfestival wou niet stilzitten en is gelijk vooruit gaan kijken. Daarom is er besloten om het evenement te verplaatsen naar 12 september 2020. De organisatie is aan het brainstormen over een nieuwe, andere opzat, rekening houdend met de anderhalve meter samenleving. 

Ook is de organisatie van plan om een week voor vaderdag op 13 juni 2020 een eigen eigen Wessummerbeer #2 en #3 aan de man/vrouw te brengen middels een marktkraam in Wessem. Ook in dit plan wordt de anderhalve meter maatregel gerespecteerd! 

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen