International Craft Beer Festival Groningen

International Craft Beer Festival Groningen

VanVrijdag 15 juni 2018
TotZaterdag 16 juni 2018
Entree€12,50
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, feest
Voor de 2e keer wordt de Ossenmarkt in hartje Groningen omgetoverd tot een heus bierwalhalla met bijzondere bieren en brouwerijen van over de hele wereld.


Voor de 2e keer wordt de Ossenmarkt in hartje Groningen omgetoverd tot een heus bierwalhalla met bijzondere bieren en brouwerijen van over de hele wereld.

Dit speciaalbier festival vindt plaats op 15 en 16 juni 2018.

Deze brouwerijen zullen aanwezig zijn: 

* Bierol (Oostenrijk) - De eerste craft brewery aus Tirol. Deze mannen bewijzen dat er in Oostenrijk méér is dan pils en weizen!

* Sesma Brewing Co. (Spanje) - In de buurt van Pamplona worden prachtige bieren gebrouwen. Verwacht Wilde Ales, Sours, IPA's met Kiwi en nog veel meer!

* The Great Dane Pub & Brewing Company (USA) - Nic Veenstra verliet ons voor een nieuw avontuur bij deze brouwerij in Madison, Wisconsin. In juni komt hij terug, met een container vol bier!

* 8 WIRED BREWING + Yeastie Boys(Nieuw Zeeland) - 8 Wired en Yeastie Boys slaan de handen ineen om Groningen te laten zien wat voor moois Nieuw Zeeland te bieden heeft!

* Stone Brewing (USA/Duitsland) + BrewDog (UK) + Thornbridge Brewery (UK) + Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan - de containerbar van Boilermaker wordt dit jaar in samenwerking met Bier&cO bemand door vier hele grote namen in de bierwereld! Ze nemen hun klassiekers én hele speciale dingen mee naar de Ossenmarkt.

* Rainbeer (NL) een geweldig rondreizend project waarbij heerlijk bier gemaakt wordt van lokaal opgevangen regenwater.Ontzettend innovatief en duurzaam, en bovenal heel lekker! Ook met Rainbeer lacnceert Baxbier een collab op het festival.

* Brouwerij de Moersleutel(NL) - Beer Engineers noemen ze zich, 4 broers maken bieren met ronkende namen als motorolie, juiced up en je moer op een bakfiets. Verwacht grote smaken en innovatieve bieren!

In de komende tijd zullen er wellicht nog een aantal brouwerijen volgen, én maken we bekend met welke bieren ze komen.

(Openings)tijden

Vrijdag16:00 - 23:45 uur
Zaterdag13:00 - 23:45 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Bax Bier uit GroningenBird Brewery uit AmsterdamBrewDog uit Ellon (Verenigd Koninkrijk)Brouwerij de Moersleutel uit AlkmaarMoreBeer Brewing uit Amsterdam

Locatie

Naam: Ossenmarkt, Groningen
Adres:Ossenmarkt 1
Postcode:9712NZ
Plaats: Groningen
Website:icbfg.baxbier.com
Email:info@baxbier.com
Telefoon:0502112040

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.