Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Interbrew

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Interbrew

Interbrew is gevestigd in Leuven in België.

Gegevens brouwerij

Biermerken van Interbrew


Er zijn helaas geen bieren bij ons bekend van Interbrew.


Voeg nu een bier toe van Interbrew!

Achtergrond informatie

Na de fusie in 1988 fusie tussen twee brouwerijen: de Brouwerij Artois uit Leuven en de Brouwerij Piedbœuf uit het Waalse Jupille ontstond Belbrew. Nog geen jaar later omgedoopt in Interbrew. De  hoofdzetel is in Leuven bij Artois, die onder meer Stella Artois, Jupiler en Beck's in haar merkenportfolio heeft.

Brouwer Lootvoet was op zoek naar partners om het succes van de Leffe verder uit te bouwen. Ze vonden in 1990 in Interbrew een serieuze partner en werden in het concern opgenomen.

In augustus 2004 fuseerde Interbrew met het Braziliaanse AmBev, waardoor een nieuwe naam ontstond InBev en de oude naam verdween.

 

Overnames door Interbrew

Interbrew heeft 6 overnames gedaan. De eerste overname door Interbrew werd gedaan in 1989 (Bierbrouwerij De Kluis) en de laatste in 1996 (Löwenbrau). Bekijk hieronder de lijst met alle overnames door Interbrew.

Bekijk de volledige lijst met overnames

Zie minder overnames

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Fournier R (gast) op 21-06-2019 om 21:36:36

De campagne van 30 cc ipv 25 in een vervelend en saai design spreekt me niet aan. In het cafe waar ik regelmatig ga zou ik pint van 25 cc willen maar ze zeggen dat ze geen zulke meer mogen geven. Mag ik mijn glas van thuis meenemen/ Vriendeleke groeten Fournier R Beernem

Wijers (gast) op 17-03-2019 om 00:14:00

Geachte Jullie hebben al heel wat drank gemaakt. AA. Light en zero. Zou het geen uitdaging zijn om een frisdrank zonder prik, koolzuur,te maken. Ik ben dol. Op cola. Maar kan niet meer tegen prik. Ben zeker dat ik voor vele andere praat. Waarom geen kans wagen.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!