Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met 12 Nederlandse streekbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met 12 Nederlandse streekbieren

Bierpakket gevuld met 12 Nederlandse streekbieren uit heel Nederland. Ontdek verschillende speciaalbierbrouwerijen uit Nederland door hun bieren te proeven.

Het pakket bestaat uit 11 flessen

Bierpakket met 12 streekbieren
Gouverneur Blond flesje en glas
foto van het bier Bierderij Waterland Marker Maagd
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  11 flessen

 • Soorten bier

  Lentebier, Wit, Blond, India Pale Ale, Amber

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Ben je een echte speciaalbierliefhebber en ben je benieuwd naar al het moois wat kleinere Nederlandse brouwerijen te bieden hebben. Dan is dit een uitstekend pakket om voor jezelf te bestellen! Ken je iemand die zich graag onderdompelt in de Nederlandse biercultuur? Dan is dit een geweldig cadeau om te geven. 

Dit pakket kenmerkt zich door bieren die niet door de grotere Nederlandse brouwerijen zijn gebrouwen, maar juist door de wat kleinere craft brouwerijen. Met dit pakket kun je naast de reis langs de verschillende brouwerijen ook je kennis over bierstijlen wat verbeteren, aangezien er veel verschillende biersoorten inzitten. 

Over de merken in dit bierpakket

Bax Rokkenjager (Bax Bier)
Rokkenjager van Bax Bier uit Groningen is een fruitig lentebiertje. Het bier bevat 6,5% alcohol en ontleend haar naam aan de befaamde rokjesdag.

DAVO Surf Ale (DAVO Bieren)
Deze American Wheat Ale bevat explosieve aroma's van ananas en citrus. Het is Hawaï in een fles!

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Gouverneur Blond (Lindeboom Brouwerij)
Gouverneur Blonde is een bovengistend blond met een heel eigen, krachtige smaak en een unieke fruitige afdronk.

Kiplekker (Brouwerij de Kip)
Kiplekker is een beetje bitter bier met een citrus afdronk van Cascade hop. Het bier is een heerlijke dorstlesser en smaakt uitstekend bij vis, en hoe kan het ook anders: kip.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Maallust De Pauper (Bierbrouwerij Maallust)
De Pauper van Brouwerij Maallust uit Veenhuizen is een smaakvol, fris bier met een subtiele, hoppige afdronk. In de geur vind je citrus en het bier is heerlijk dorstlessend met een citrustoets en koriander.

Oersoep Hopfather (Oersoep Brouwerij)
Oersoep Hopfather is een fruitig en bitter biertje. Het toevoegen van Mosaic hopbloemen net voor het bier op fles gaat, geeft Hopfather de smaak van tropisch fruit.

Vandeoirsprong Amber (Vandeoirsprong)
De smaak van Het Amber bier Vandeoirsprong is heerlijk verfrissend en licht bitter. Ook te omschrijven als een volle smaak met lichte citrus tinten. Goed te combineren met zoutjes, maar ook erg lekker op een terras of tijdens een barbecue. 

Vandestreek Dewitt (vandeStreek Bier)
Dewitt van Vandestreek wordt omschreven als een laidback bier met een subtiele kick van limoensap. Door de Amerikaanse hoppen die voor dit bier zijn gebruikt wordt de fruitigheid versterkt.  Niet meer gebrouwen Dewitt werd voor het laatst gebrouwen in mei 2019. Daarna is het bier uit het assortiment van vandeStreek verdwenen.

Waterland Marker Maagd (Waterland Brewery)
Marker Maagd van de Waterland Brewery heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.

Cookie instellingen