Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Westmalle

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Westmalle

Westmalle is bier dat wordt gebrouwen door Westmalle Brouwerij. Westmalle heeft bieren in het assortiment zoals Dubbel en Tripel.

Westmalle header
Westmalle Tripel kelk

Achtergrond Informatie

Westmalle bieren worden gebrouwen door Westmalle Brouwerij in Westmalle. Er zijn op dit moment 2 biermerken van Westmalle bekend. Bekijk de bier in onderstaande overzicht.

Alle Westmalle merken

 • Westmalle Dubbel - Dubbel - 7%

  In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. De smaak is fruitig en licht bitter met een lange droge afdronk.

 • Westmalle Tripel - Tripel - 9,5%

  Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Westmalle

 • Speciaalbier is gezond

  Ambachtelijk speciaalbier is heel gezond

  Ambachtelijke speciaalbieren hebben probiotische bacteriën die de darmgezondheid kunnen bevorderen en de immuniteit kunnen verbeteren. Proost op je gezondheid!

  Gezondheid

  5 dec 2019 bij Nieuws

 • la trappe

  Trappistenbier wordt schaars

  De zeven Belgische en Nederlandse trappistenbrouwers kreunen onder de groeiende vraag. Voor een aantal bier geldt zelfs een wachttijd.

  Biermerken

  9 nov 2011 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.