Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierkadopakket | 6 lichte streekbieren uit Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biercadeau met 6 lichte streekbieren

In dit kadopakket vind je 6 lichte streekbieren uit Nederland. Dit is een selectie van de beste lokale speciaalbieren met een lichte en toegankelijke smaak.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Kadopakket 6 streekbieren uit Nederland
D-AL-G bier
Vandeoirsprong Dunkelwezien
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Wit, Blond, Weizen, Dunkel weizen

 • Extra's

  Biervaneigenbodem opener met magneet

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit kadopakket is een selectie met onder andere Weizen-, Blond- en Witbieren. In dit pakket vind je geen grote merken, maar lokale exclusieve lichte streekbieren uit heel Nederland. De speciaalbieren zijn ambachtelijk gebrouwen in kleinere speciaalbierbrouwerijen. Bij dit biercadeau ontvang je ook een boekje waarin beschreven staat hoe je elk bier het beste kunt drinken.

Over de merken in dit bierpakket

DAVO Surf Ale (DAVO Bieren)
Deze American Wheat Ale bevat explosieve aroma's van ananas en citrus. Het is Hawaï in een fles!

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Nieuwe Ketelhuis Blond (Brouwerij Het Nieuwe Ketelhuis)
Dit blonde bier met 5,9% alcohol is een doordrinkbaar, maar toch smaakvol speciaalbier. Het Nieuwe Ketelhuis Blond werd in 2017 gelanceerd.

Noordt Weizen (Brouwerij Noordt)
Noordt Weizen is een speciaalbier uit Rotterdam dat een verfijnde bitterheid bevat en frisse citrustonen. Voor het speciaalbier is gerstemout en tarwemout gebruikt en de hoppen Mandarina Bavaria en Perle. 

Vandeoirsprong Dunkelweizen (Vandeoirsprong)
De Dunkelweizen van Brouwerij Vandeoirsprong is een ongefilterd bier van hoge gisting met een volromige smaak. Het gebruik van 50% tarwemout zorgt voor een broodachtige smaak. Daarnaast proef je licht de fruit- en kruidnagel tonen die je kunt ontdekken.

Cookie instellingen