Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket 9 streekbieren | Speciaalbieren uit Zuid-Holland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket 9 streekbieren Zuid-Holland

Dit bierpakket bevat 9 streekbieren van verschillende brouwerijen uit Zuid-Holland. In dit pakket vind je lokale en exclusieve bieren uit stadsbrouwerijen.

Het pakket bestaat uit 9 flessen

Bierpakket 9 streekbieren Zuid-Holland
Parel van Delft
Vulcaan Lentebock flesje en glas
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  9 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Weizen, Wit, Pale Ale, Tripel, Ale, Saison, Lentebok

 • Extra's

  Biervaneigenbodem opener met magneet

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

In dit bierpakket vind je 9 streekbieren uit de provincie Zuid-Holland. Deze speciaalbieren komen uit stadsbrouwerijen en de bieren worden met de hand gebrouwen. In dit pakket vind je onder andere een lokale IPA, Weizen en Blond bier. Wanneer je dit bierpakket bestelt, krijg je een boekje met uitleg hoe je de verschillende speciaalbieren het beste kunt drinken. 

Over de merken in dit bierpakket

Bomschuit Scheveningen (Brouwerij Scheveningen)
Bomschuit van Brouwerij Scheveningen is een IPA met een middelmatige tot hoge hopsmaak. Door de vergisting heeft het bier een lichte fruitigheid gekregen.

Delftse Brouwers Weizen (Delftse Brouwers)
Delftse Brouwers Weizen is een bier dat zacht van smaak is en het bevat fruitige tonen. Deze Weizen uit Delft is fris van smaak. 

Eiber Achter de Duinen (EIBER Bier)
Achter de Duinen is een American Wheat Ale. Anders dan de bekende Duitse hefeweizen, is dit bier fruitig en hoppig. Het traditionele witbier is met tarwe gebrouwen en kan daardoor soms een wat weeïge smaak krijgen, aldus brouwer Jasper van den Burg. Door verschillende hopsoorten toe te voegen aan het brouwsel krijgt dit bier juist een meer stevige en fruitige smaak. De hoppen geven Achter De Duinen een lichte bitterheid en aroma’s van citrus en tropisch fruit.

Kaapse Karel (Kaapse Brouwers)
Kaapse Karel is een glutenvrije Session IPA met een aroma van passievrucht, grapefruit en op de achtergrond hooi en citrus. Deze verfrissende smaken eindigen in een licht bittere afdronk. 

Klein Duimpje Blauwe Tram (Brouwerij Klein Duimpje)
De Blauwe Tram is een heerlijke Tripel, niet al te kruidig. Het bier is ietsje zoet met een aangename bittere afdronk.

Molen Op & Top (Brouwerij De Molen)
Op & Top heeft een bittere smaak waarbij de smaak van citrus een duidelijke rol speelt. Smaakindicatie: Moutig, kruiden, en citrusvruchten. 

Noordt Weizen (Brouwerij Noordt)
Noordt Weizen is een speciaalbier uit Rotterdam dat een verfijnde bitterheid bevat en frisse citrustonen. Voor het speciaalbier is gerstemout en tarwemout gebruikt en de hoppen Mandarina Bavaria en Perle. 

Parel van Delft (Brouwerij De Koperen Kat)
Parel van Delft is een frisse Saison, gebrouwen in brouwerij De Koperen Kat in Delft. Dit echt Delfts Vermeerbier is in samenwerking met een groot deel van de Delftse horeca tot stand gekomen. Het bier is fruitig van smaak met een licht zuurtje.

Vulcaan Lentebock (Vlaardingse Bierbrouwerij)
Vulcaan Lentebock is een zacht, licht zoet bier met een karakteristieke smaak. Dit lentebier onderscheidt zich door het gebruik van Saaz, Magnum en East Kent Golding hoppen. Deze hopmengsels worden tijdens het brouwproces in drie fases toegevoegd.

Cookie instellingen