Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Luxe Belgisch Bieren Bierpakket van Beerwulf

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met Luxe Belgische bieren

Bierpakket waarmee je de klassieke Belgische biercultuur ontdekt. Dit luxe pack van Beerwulf bevat 10 verschillende Belgische speciaalbieren.

Het pakket bestaat uit 10 flessen

Bierpakket met Luxe Belgische bieren header
St-Feuillien-Quadrupel-fles-33cl
Ciney Blond flesje en glas
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  10 flessen

 • Soorten bier

  Wit, Dubbel, Blond, Tripel, Kriek, Saison, Quadrupel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket met Luxe Belgische bieren kopen

€ 32,39

Geniet van de heerlijke klassieke bieren van onze zuiderburen. Het bier bevat heerlijke Belgische bieren in verschillende bierstijlen, waaronder Tripel, Dubbel en Blond bier.

Maak een reis door het Belgische bierlandschap en ontdek bijvoorbeeld de klassiekers Saison Dupont of Blanche de Bruxelles. Laat je verrassen door de fruitige Lindemans Kriek of neem plaats bij het haardvuur met een mooie volle St. Feuillien Quadrupel.

Over de merken in dit bierpakket

Blanche de Bruxelles (Brasserie Lefebvre)
Blanche de Bruxelles heeft een fruitige smaak van citrus.

Brugse Zot Dubbel (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Brugse zot Dubbel is in de mond droog met een licht zoetje van stroop. De smaak is aantrekkelijk zacht, maar met een vol mondgevoel. De nasmaak is lang met fijne lichte bitters.

Ciney Blond (Alken-Maes Brouwerij)
Ciney Blond heeft een zoete aanzet met fruitige tonen van peer, meloen en banaan. Daarnaast is het bier moutig met gistige toetsen. 

Duvel 666 (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvels 666 is een zacht, aromatisch en verfrissend fruitig speciaalbier door het gebruik van zes verfijnde hopsoorten. En met een alcoholpercentage van 6,66% is dit mooie Belgische bier lekker doordrinkbaar. 

Fort Lapin Tripel 8 (Bierbrouwerij Fort Lapin)
Fort Lapin Tripel 8 is een stevig, lichtzoet bier met een rijk aroma van mout en een fruitig karakter. Het heeft een volle smaak met een lichte bitterheid in de afdronk.

Lindemans Kriek (Brouwerij Lindemans)
Heerlijk fruitig met een frisse en zoetzure smaak van verse krieken. De aanzet is sterk en levendig en gaat over in een gevarieerd smakenpalet dat een perfect evenwicht vindt tussen de zoetheid van het fruit en het zacht zurige karakter van lambiek.

Saison Dupont (Brasserie Dupont)
Saison Dupont is een hoge gistingsbier met hergisting in de fles. Zijn koperblonde uiterlijk, de fijnste hoparoma's en uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

St. Feuillien Quadrupel (Bierbrouwerij St-Feuillien)
St. Feuillien Quadrupel onderscheidt zich door haar complex en lichtjes gekarameliseerde aroma met nuances van Madeira-wijn, geconfijt fruit en een vlaag gistings esters (banaan). Een lichte hopgeur (Engelse stijl) maakt het geheel compleet. Dit bier heeft een ook tonen van chocolade en kokosmelk. 

Taras Boulba (Brasserie de la Senne)
Taras Boulba heeft een krachtige bitterheid en een droge afdronk. Het heeft aroma’s in zich van nobele hoppen (waaronder dry-hopping), die het bier een kruidige, bloemige en licht citroenachtige toets geven.

Cookie instellingen