Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dutch Beer Challenge 2020 bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dutch Beer Challenge 2020 bierpakket

Dutch Beer Challenge 2020 bierpakket bestaat uit 12 bieren die wisten te scoren tijdens de Nederlandse bierverkiezing. Ontdek verschillende Nederlandse speciaalbieren.

Het pakket bestaat uit 1 blik en 11 flessen

dutch beer challenge bierpakket
Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt serie 2021
Gouverneur Dubbel
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  1 blik en 11 flessen

 • Soorten bier

  Stout, Pils, Bock, Dubbel, Gerstewijn, Pale Ale, India Pale Ale, Blond, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

De Dutch Beer Challenge is een jaarlijkse Nederlandse biercompetitie waar alle Nederlandse brouwerijen aan deel kunnen nemen. Een vakkundige jury beoordeelt de bieren en de beste bieren krijgen een onderscheiding. In dit bierpakket vind je allemaal Nederlandse bieren die tijdens deze Nederlandse bierverkiezing van 2020 werden beloond met een medaille en dus bewezen van een hoge kwaliteit zijn. 

Over de merken in dit bierpakket

All Black (Stanislaus Brewskovitch Craft Beer)
Stanislaus Brewskovitch All Black is een stevige stout vol met gebrandheid, koffie en chocolade. Door de vier Nieuw Zeelandse hopsoorten is het een fris en goed doordrinkbaar bier. 

Brand Pilsener (Brand Brouwerij)
Brand Pilsener heeft een licht bittere smaak. Voor zijn bieren gebruikt Brand Saazerhop uit Tsjechië, een hop met een zeer delicaat aroma.

Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock (Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret)
De geroosterde en gerookte moutsoorten geven dit bier zijn opvallende geur en kleur terwijl de aromatische hopsoorten en subtiele houttoetsen het bier volheid en diepgang verschaffen. Je proeft dat het bier op hout is gerijpt.

Gouverneur Dubbel (Lindeboom Brouwerij)
Gouverneur Dubbel heeft donkere moutsoorten. Door deze moutsoorten heeft dit Dubbel Bier een zachtzoet karakter, terwijl de hoppen voor een pittige bitterheid zorgen.

Hertog Jan Grand Prestige (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Grand Prestige heeft een volle rijpe smaak met een droppige achtergrond. De zoete en bittere tonen in dit bier zijn duidelijk te onderscheiden.

Jopen Jacobus Rye Pale Ale (Jopen Bier)
Jopen Jacobus Rye Pale Ale is een royaal, met de hand gehopt, biertje. Dit zorgt voor een kruidige, droge en pittig gehopte doordrinker. Jopen Jacobus RPA is in 2013 winnaar geworden van de gouden medaille bij de World Beer Awards.

Kees Double IPA (Brouwerij Kees)
Een fruitig en harsige IPA doordat er in het bier gebruik is gemaakt van Amerillo en Simcoe hoppen. 

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

Maximus Pandora (Maximus Brouwerij)
De Maximus Pandora is een fris, fruitig en ook een licht bitter bier. Het koolzuurgehalte in het bier zorgt ervoor dat de smaak nog beter tot zijn recht komt.   

Oedipus Thai Thai Tripel (Oedipus Brewing)
Thai Thai van brouwerij Oedipus is een speciaalbier waarbij de ingrediënten: Wortels, koriander, chili pepers en sinaasappel schillen zijn toegepast. Door deze samenstelling van ingrediënten heb je een compleet Thais gerecht in je glas, vandaar de naam Thai Thai.

Oproer 24/7 Session IPA (Brouwerij Oproer)
24/7 van brouwerij Oproer wordt beschreven als een frisse, bittere en fruitige session IPA. In de mond is de hopbitterheid middelmatig tot hoog. De moutsmaken ondersteunen de hopsmaak met op de achtergrond een lichte fruitigheid. De IPA valt goed te combineren met licht pittige gerechten en frisse salades. Het best te drinken op 6-8°C. 

Texels Springtij (Texelse Bierbrouwerij)
Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier van hoge gisting extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.