Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Springtij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texels Springtij

Texels Springtij is een Bock, Lentebier, Lentebok met 7,5% alcohol. Texels Springtij wordt gebrouwen door Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild.

Texels Springtij
Texels Springtij
Texels Springtij flesje á 0,30 liter

Eigenschappen

Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

Aanbiedingen en prijzen van Texels Springtij

Actueel zijn er geen Texels Springtij aanbiedingen . De prijs van een liter Texels Springtij is ongeveer €5,97.

Smaak & Omschrijving

Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier van hoge gisting extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

Het bier is ongefilterd en gist na op de fles. De natuurlijke grondstoffen en het beetje gist onderin de fles maken het bier extra romig. De brouwers hebben zich laten inspireren door de lente op Texel.

Merkomschrijving Texels

Sinds 1999 worden vlakbij Oudeschild op Texel ambachtelijke bieren gebrouwen door de Texelse brouwerij. De bieren van de Texelse brouwerij worden erkend als ‘echt’ Texels product, omdat ze gebrouwen worden met natuurlijke grondstoffen van het eiland zelf. Met Texels Skuumkoppe bracht de brouwerij het eerste ambachtelijke gebrouwen donker tarwebier van Nederland. Het dankt zijn naam aan het witte schuim op de ruige zee.

Het laatste nieuws van Texels Springtij

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Texels Springtij.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Texels

 • Texels Bock - Bock - 7%

  In 2009, 2011 en 2012 verkozen tot het 'lekkerste Bockbier van Nederland'. 

 • Texels Dubbel - Dubbel - 6%

  Krijgt deze mooe robijnrode gloed door het gerstemout donker te roosteren. Heeft een zoetige afdronk en is ideaal voor elk seizoen.

 • Texels Eyerlander - Amber - 5,5%

 • Texels Goudkoppe - Blond - 6%

  Dit goudkleurige bier van het eiland Texel heeft een vol romieg smaak en een zacht bittere afdronk door de verfijnde, speciaal geselecteerde hopsoorten. 

 • Texels Seumerfeugel - Wit - 3,9%

  Texels Seumerfeugel is een dorstlessend tarwebier dankzij de combinatie van frisse citrus en zeekraal met een verrassende, lichtzilte afdronk.

 • Texels Skuumkoppe - Dunkel weizen - 6%

  Texels Skuumkoppe heeft een fruitige smaak met accenten van amandel en karamel.  Dit speciaalbier van Texel is een karaktervol donker witbier dat smaakt in ieder jaargetijde.

 • Texels Stormbock - Bock - 9,5%

  Texels Stormbock heeft een licht zoetige en licht bittere smaak.

 • Texels Tripel - Blond - 8,5%

  Texels Tripel is een echte krachtpatser en met zijn uitgekiende hopbitterheid zal dit uitzonderlijke bier één van de intieme levensgenoegens zijn voor de ware liefhebber.

 • Texels Vuurbaak - Ale - 5,5%

  Texels Vuurbaak heeft een moutige smaak met aroma's van karamel en rood fruit.

Zie meer merken van Texels

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

W.Jansen (gast) op 27-04-2013 om 18:27:55

Ik ben nu een paar keer bij de brouwerij geweest en ik moet zeggen dat er een zeer gemoedelijke sfeer hangt, natuurlijk is het nu een commercieel bedrijf maar dat merk je niet aan de manier waarop je benaderd wordt, en wat ook belangrijk is "het bier wat ze maken is top" ik zit net een springtij te proeven en dat is echt genieten "zacht met een eigen karakter" P.S. Gekocht op Vlieland met moeite, wat is dat toch die rivaliteit van die eilanden. Groeten: Willem Jansen Almere

Zie meer reacties

Zie minder reacties