Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Springtij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texels Springtij

Texels Springtij is een Bock, Lentebier, Lentebok met 7,5% alcohol. Texels Springtij wordt gebrouwen door Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild.

Texels Springtij
Texels Springtij
Texels Springtij flesje á 0,30 liter

Eigenschappen

Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

Texels Springtij online bestellen

   • Fles á 0,30 liter
    Vanaf €1,79

    €1,79 per fles
    €5,97 per liter

    €1,79 per fles
    €5,97 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Texels Springtij

  Actueel zijn er geen Texels Springtij aanbiedingen. De prijs van een liter Texels Springtij is gemiddeld €5,97.

  Smaak & Omschrijving

  Zacht en volle smaak van gerstemout. De bijzondere hopsoorten maken dit speciaalbier van hoge gisting extra smaakvol en geven het zijn verrassende bloemige karakter.

  Het bier is ongefilterd en gist na op de fles. De natuurlijke grondstoffen en het beetje gist onderin de fles maken het bier extra romig. De brouwers hebben zich laten inspireren door de lente op Texel.

  Merkomschrijving Texels

  Sinds 1999 worden vlakbij Oudeschild op Texel ambachtelijke bieren gebrouwen door de Texelse brouwerij. De bieren van de Texelse brouwerij worden erkend als ‘echt’ Texels product, omdat ze gebrouwen worden met natuurlijke grondstoffen van het eiland zelf. Met Texels Skuumkoppe bracht de brouwerij het eerste ambachtelijke gebrouwen donker tarwebier van Nederland. Het dankt zijn naam aan het witte schuim op de ruige zee.

  Het laatste nieuws van Texels Springtij

  Bekijk meer nieuwsberichten.

  Reviews

  Nog geen reviews voor Texels Springtij.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Texels

  • Texels Blond - Blond - 5%

   Texels Blond oogt licht van kleur en is troebel. Het is een goed doordrinkbaar blond bier met een verassende, aromatische en zachte kruidige smaak. De nieuw gekozen hopsoorten zorgen voor een fris bier, zoals een blond bier moet zijn . De extra toevoeging van Zeevenkel maakt dat het bier een aromatisch en kruidig accent krijgt, die de juiste karakteristieken uit het blond bier naar boven haalt.

  • Texels Bock - Bock - 7%

   In 2009, 2011 en 2012 verkozen tot het 'lekkerste Bockbier van Nederland'. 

  • Texels Dubbel - Dubbel - 6%

   Krijgt deze mooe robijnrode gloed door het gerstemout donker te roosteren. Heeft een zoetige afdronk en is ideaal voor elk seizoen.

  • Texels Eyerlander - Amber - 5,5%

  • Texels Goudkoppe - Blond - 6%

   Dit goudkleurige bier van het eiland Texel heeft een vol romieg smaak en een zacht bittere afdronk door de verfijnde, speciaal geselecteerde hopsoorten. 

  • Texels Seumerfeugel - Wit - 3,9%

   Texels Seumerfeugel is een dorstlessend tarwebier dankzij de combinatie van frisse citrus en zeekraal met een verrassende, lichtzilte afdronk.

  Zie meer merken van Texels

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  1 reactie

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  W.Jansen (gast) op 27-04-2013 om 18:27:55

  Ik ben nu een paar keer bij de brouwerij geweest en ik moet zeggen dat er een zeer gemoedelijke sfeer hangt, natuurlijk is het nu een commercieel bedrijf maar dat merk je niet aan de manier waarop je benaderd wordt, en wat ook belangrijk is "het bier wat ze maken is top" ik zit net een springtij te proeven en dat is echt genieten "zacht met een eigen karakter" P.S. Gekocht op Vlieland met moeite, wat is dat toch die rivaliteit van die eilanden. Groeten: Willem Jansen Almere

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties