Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket India Pale Ale met borrelmixen | IPA bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

India Pale Ale bierpakket met borrelmixen

Bierpakket dat is gevuld met bieren in de bierstijl India Pale Ale. Naast zes verschillende IPA's zitten er ook twee lekker borrelmixen in het pakket.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Bierpakket met 6 IPA bieren en borrelmixen
Bruut Wazig bier
Jopen Mooie Nel
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit bierpakket is gevuld met zes flesjes IPA bier uit Nederland, Schotland of België en twee zakken bijpassende borrelmixen. Ontdek de bierstijl India Pale Ale door dit bierpakket aan te schaffen! Proef alle bieren zelf of deel de flesjes tijdens de vrijmibo en bespreek de verschillende IPA's terwijl je kunt genieten van lekkere nootjes en bites. 

Naast de zes craftbieren vind je ook twee zakken borrelmix in dit borrelpakket. De borrelmixen zijn speciaal samengesteld door speciaalzaak C'est Bon Amsterdam. Een perfect pakket dus om de biersoort India Pale Ale te ontdekken! Voor jezelf of als cadeau voor de liefhebber. 

Inhoud bierpakket

- Zes IPA bieren uit Nederland of België
- De Krokante Borrelmix 
- Crunchy Sticks Pesto

Over de merken in dit bierpakket

BrewDog Punk IPA (BrewDog)
Het bier heeft een verfijnde fruitige geur met tonen van lychee, kiwi en passievrucht. Zodra je het bier proeft, proef je ook tonen van kers en aardbei. De nasmaak is erg bitter en hoppig.

Bruut Wazig (Brouwerij Bruut Bier)
Wazig van Bruut Bier wordt gebrouwen met een flinke hoeveelheid aromahop (75 kilo op 40 hectoliter bier) en geen bitterhop. Wazig heeft daardoor een indrukwekkend fruitig aroma en een soepele aangename afdronk.

IJ IPA (Brouwerij 't IJ)
Heerlijke aroma’s van grapefruit en bloemen. De smaak van de IPA van 't IJ is heerlijk hoppig. Een speciaalbier met een fruitige bittere afdronk die je lang zult blijven proeven.

Jopen Mooie Nel (Jopen Bier)
Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. 

Vedett Extra IPA (Duvel Moortgat Brouwerij)
Deze IPA van Vedett is goed doordrinkbaar. Het bier smaakt fruitig. De smaak van het bier blijft niet lang hangen in je mond. De nasmaak is erg zoetig.

Waterland Hoppy Hannah (Waterland Brewery)
Hoppy Hannah is een zeer frisse en hoppige IPA met fruitige aroma’s. Deze Sunset IPA heeft een licht oranje kleur. Het heeft een een pittig bittere afdronk zoals de brouwers vinden dat hoort bij een India Pale Ale. 

Cookie instellingen