Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zware Jongens Bierpakket | Zwaar en donker bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zware Jongens Bierpakket

Bierpakket 'Zware Jongens' van Beerwulf is een pack vol met rijke, donkere bieren met een hoog alcoholpercentage. Een speciaalbierpakket voor de doorgewinterde bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 10 flessen

Zware Jongens Bierpakket
Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt serie 2021
Brasserie des Légendes - La Corne Du Bois Des Pendes Quadrupel
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  10 flessen

 • Soorten bier

  Amber, Gerstewijn, Quadrupel, Winter, Stout

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Zware Jongens Bierpakket kopen

€ 42,99

Het Zware Jongens Bierpakket is een exclusieve verzameling van mooie, rijke bieren met een zwaar alcoholpercentage en smaakpalet. Een super cadeau voor iemand die van rijke bieren houdt! 

Je vindt in dit pakket bieren uit Nederland, België en de Verenigde Staten. 

Over de merken in dit bierpakket

Bush Caractere Amber (Bierbrouwerij Brasserie Dubuisson)
 Bush Caractère dankt zijn uitgesproken bitterzoete smaak, zijn malse structuur en zijn typische amberkleur aan de gebruikte karamelmout, de expertise en het geduld van de meesterbrouwer (4 tot 6 weken lagering). Door de hoge densiteit (aandeel mout) en de actieve huisgist ontstaat één van de sterkste Belgische bieren met 12% alcoholvolume.

Cuvee Clarisse (Brouwerij Wilderen)
Cuvee Clarisse van Brouwerij Wilderen heeft een zoete smaak die toch opvallend zacht is. Ook laten tonen van karamel, banaan en kers hun aanwezigheid blijken.  

Hertog Jan Grand Prestige (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Grand Prestige heeft een volle rijpe smaak met een droppige achtergrond. De zoete en bittere tonen in dit bier zijn duidelijk te onderscheiden.

La Corne Du Bois Des Pendes Quadrupel (Brasserie des Légendes)
La Corne Du Bois Des Pendes Quadrupel is een op houtsnippers gerijpte bier met tonen van karamel en kandij. Je proeft het eikenhout en de het hogere alcoholpercentage, wat zorgt voor een complex en verwarmend smaakprofiel.

Lupulus Hibernatus (Bierbrouwerij Brasserie Les 3 Fourquets)
Lupulus Hibernatus wordt gebrouwen met gemoute gerst en gebrande gerst. Aan het eind van het bouwproces wordt er kaneel aan toegevoegd. De nasmaak van dit bier is zowel bitter als zoet.

Malheur 12 (Bierbrouwerij De Landtsheer)
De Malheur 12 heeft een ronde en volle smaak. Veel zoetheid in de smaak, je herkent rozijnen, pruimen en ook de alcohol. Het bier is uitstekend in balans.

Rochefort Trappist 10 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De Rochefort Trappist 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Fruitigheid, koffie, moutigheid en hoppigheid komen allemaal naar boven. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond. In de nasmaak is een aantal van deze elementen te bespeuren. Het bier is een Trappistenbier en is heerlijk te combineren bij een varkenshaas of steak.

Sierra Nevada - Bigfoot (Sierra Nevada)
Bigfoot Barleywine is een complex bier met een rijke moutsmaak, gecombineerd met de bitterheid van Pacific Northwest-hop. Het heeft tonen van karamel, donker fruit en een verwarmende alcoholische afdronk.

Straffe Hendrik Quadrupel (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Hoge en straffe smaak met een zuivere droogheid en toetsen van fruit.  Het bier zal over meerdere jaren een smaakrevolutie kennen.

Troubadour Imperial Stout (The Musketeers)
In Troubadour Imperial Stout proef je smaken van chocolade, toffee en koffie, die worden gevolgd door een droge bittere afdronk. 

Cookie instellingen