Streek bierfestival in Edam

Streek BIER Festival Edam

DatumZaterdag 10 maart 2018
15:00 - 22:00 uur
Entree€8,50
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival
Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival echt niet missen! In de Grote Kerk in Edam drink je de lekkerste en meest unieke bieren uit de regio!


Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival echt niet missen! In de Grote Kerk in Edam drink je de lekkerste en meest unieke bieren uit onze regio en kan je praten met de meesterbrouwers over hun bieren! Wat wil je nou nog meer? Koop nu je kaart voor het Streek BIER festival. 

Het Streek BIER estival wordt georganiseerd op 10 maart in de Grote Kerk in Edam, de lokatie voor een bierfestival met stijl. Hier presenteren meer dan 10 Noord-Hollandse brouwerijen hun eigen gebrouwen bieren. Bier moet je aanspreken, en dat doen deze bieren zeker. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal! Maak kennis met de bieren van onder andere brouwerij De School, Bierderij Waterland, de Eeuwige Jeugd, Poesiat & Kater en Brouwerij De Monnick uit Monnickendam. 

Bij entree krijg je een proefglas en een programma waar alle brouwerijen met hun bieren op staan. Tevens zijn er diverse stand met borrelbites, zoals lekkere worsten en verse friet.

Entree vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht!

Early Bird Tickets € 8,50

Regular Tickets € 10,00

Aan de deur € 13,50

Er zijn ook VIP tafels voor groepen te boeken!

www.streekfoodfestival.nl 

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

De Bierbroeders uit ZwaagBierderij Waterland uit MonnickendamBrouwerij Branie uit AmsterdamBrouwerij Dampegheest uit LimmenBrouwerij De Eeuwige Jeugd uit AmsterdamBrouwerij Kleiburg uit AmsterdamBrouwerij De Monnick uit MonnickendamPoesiat & Kater uit AmsterdamBrouwerij de School uit BadhoevedorpStichting Torenbier uit ZaandamBrouwerij Troost uit Amsterdam

Locatie

Naam: Grote Kerk Edam
Adres:Grote Kerkstraat 57
Postcode:1135 BC Edam
Plaats: Edam
Website:www.streekfoodfestival.nl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.