31e Bockbierfestival van de Beiaard

31e Bockbierfestival van de Beiaard

VanZaterdag 13 oktober 2018
TotZondag 14 oktober 2018
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bokbier, spijs
Het legendarische Beiaard Bockbierfestival is ook dit jaar weer terug! Met meer dan 50 bocken van de tap, heerlijk bockfood en live muziek een waar spektakel!

31e Bockbierfestival in Enschede!

Met meer dan 40 bo(c)ken van de tap, heerlijk bockfood en live muziek staat de 31e editie van het Beiaards Bockbierfestival weer garant voor een spektakel.

Ons iconische Bockbierfestival van Eet- & Bierencafé De Beiaard vind dit jaar alweer voor de 31e maal plaats, en ze zijn er nog altijd niet zat van. Dit jaar vind het evenement plaats op zaterdag 13 & zondag 14 oktober en er wordt weer groots uitgepakt.

Speciaal voor dit weekend wordt het café qua omvang verdubbeld met een inmense tent voor de deur. Dit geeft de bezoeker de ruimte om te genieten van meer dan 40 bockbieren op evenzoveel taps.

Met de vele bieren, livemuziek en een goed hap, ons bekende bockfood, is dit Bockbierfestival een van de grootste van het land en gerenomeerd door liefhebbers in Enschede en omstreken. De taps zullen rijkelijk vloeien van 12.00 tot 02.00 op beide dagen.

Zoals het een heus (bock)bierfestival betaamt, staat ook bij De Beiaard het proeven, ontdekken en genieten hoog in het vaandel. Proefglazen bockbier kunnen per stuk besteld worden of er kan gebruik gemaakt worden van een strippenkaart van €20,- voor wel 10 bockjes.

Naast de grote namen in de bierwereld is er veel aandacht voor de nieuwe en lokale brouwerijen uit de regio. De lokale brouwers zijn goed vertegenwoordigd door onder andere Stanilaus Brewskovitch, Eanske brouwerij en Crazy Black Cat brouwerij - allen uit Enschede, maar ook Davo uit Deventer geeft acte presence. Daarnaast mooie bieren uit het de rest van land zoals Bon Bon Bock van ’t Uiltje uit Haarlem, Vanille Rum Bock van Hoop brouwerij en de Gijtebok van de Natte Gijt.

Daarnaast heeft Eet- & Bierencafé De Beiaard een primeur dit jaar en presenteert haar eigen bockbier, in samenwerking met Johnny Thursday gebrouwen bij Rigtersbier in Buurse. Een mooi gebalanceerd en niet te zoete bock die de naam Bockros meekrijgt. De Ros komt terug in alle huisbieren van De Beiaard.

Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht tijdens het 31e Bockbierfestival. Op zaterdag kan er genoten worden van akoestische livemuziek van Nobo’s & een unplugged show van de Punkband Zoeg’n welke voorafgegaan wordt door singer-songwriterYvet Jody. Op zondag zullen de Dorstige Bokkies de melodietjes verzorgen.

(Openings)tijden

Zaterdag12:00 - 02:00 uur
Zondag12:00 - 02:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

DAVO Bieren uit DeventerBrouwerij Eanske uit EnschedeBrouwerij Hoop uit ZaandijkBrouwerij de Natte Gijt uit WeertStanislaus Brewskovitch Craft Beer uit EnschedeUiltje Brewing Company uit Haarlem

Locatie

Naam: Eet- & Bierencafé De Beiaard
Adres:Oude Markt 24
Postcode:7511GB
Plaats: Enschede
Website:beiaardenschede.nl/

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.