Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoppig Bierfestival 2023 | Biertuin Hoofddorp

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoppig Bierfestival 2023

De 9e editie van de gezelligste biertuin van Noord-Holland voor het hele gezin. Met meer dan 120 speciaalbieren van verschillende brouwerijen, je kunt lekker eten van diverse foodtrucks en genieten van live muziek.

Hoppig Bierfestival 2023
Hoppig Bierfestival Sfeer
Hoppig Bierfestival 2023

9e editie - Hoppig Bierfestival

Het Hoppig Bierfestival, ook wel eens als Hoppig Hoofddorp georganiseerd, is een jaarlijks bierevenement. Dit jaar zal op 3 en 4 juni de negende editie van het festival plaatsvinden in de biertuin in Hoofddorp. Het belooft weer een spectaculair evenement te worden. Het Hoppig Bierfestival is niet zomaar een festival, het is een waar bieravontuur. Bij binnenkomst word je direct begroet door de geur van vers getapt bier en de opgewekte sfeer van de menigte. Ervaar meer dan 120 verschillende speciaalbieren van brouwerijen uit binnen- en buitenland.

Eten & live muziek

Een ander hoogtepunt van het festival is het heerlijke eten van diverse foodtrucks. Hier kun je genieten van eten dat perfect samengaat met je favoriete bier. Maar het Hoppig Bierfestival is meer dan alleen bier en eten, het is ook een geweldige gelegenheid om te genieten van live muziek. Verschillende artiesten zorgen voor de perfecte sfeer terwijl je geniet van het bier en het eten.

Het festival is goed georganiseerd en is een ideale dagbesteding met famlie en vrienden! De toegang is gratis, je koopt enkel een proefglas en munten. Dus kom langs en ontdek de wereld van bier op het Hoppig Bierfestival!

Aanwezige buitenlandse brouwerijen 

Naast de gekoppelde brouwerijen die je verderop deze pagina zult aantreffen zijn er ook een aantal internationale brouwerijen aanwezig zijn, namelijk:
1. Les Intenables
2. Cambier
3. CoolHead
4. Little Rain
5. Cierzo
6. Ten Men
7. Didko
8. Maltgarden
9. Bereta 

(Openings)tijden

Zaterdag 03 juni van 12:00 tot 22:00 uur
Zondag 04 juni van 12:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen