Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival 050 | Graansillo Terrein Groningen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival 050

Tijdens Bierfestival 050 worden de lekkerste biertjes van de leukste brouwerijen uit de provincie Groningen getapt. Tijdens dit bierfestival kun je kennis maken met biertjes uit Groningen, door ze te proeven!

Bierfestival 050 2023
Brouwerij Hoogkerk Logo
Graansilo Bier IPA

Bierfestival 050

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 transformeert het Graansilo terrein aan Griffeweg 4 in Groningen tot de plek waar je moet zijn als je van bier houdt. Ontdek de rijke biergeschiedenis van Groningen en proef de lekkerste biertjes op Bierfestival 050! De missie is om de Groningse biercultuur levendig te houden. Kom naar het festival en ontdek de verborgen schatten van Groningen en brouwerijen. Proef de beste bieren op een unieke locatie! Deze locatie vormt het perfecte decor voor een weekend vol bier en gezelligheid.

Gepassioneerde brouwers

Maak kennis met gepassioneerde brouwers die graag hun verhalen delen en je laten proeven van hun ambachtelijke bieren. Samen met de brouwers Bax Bier, De Prael, Brouwerij Hoogkerk, Martinus, Het Zotte Kalf en Graansilo. Daarnaast worden eten & drinken verzorgd voor een onvergetelijke ervaring. Misschien ontdek jij wel je nieuwe favoriete biertje? Wacht niet langer en zorg dat je erbij bent! Kies een van de drie tijdslots en kom genieten van de sfeer en het bier. 

Voor meer informatie en tickets bezoek www.bierfestival050.nl.


(Openings)tijden

Vrijdag 23 juni van 17:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 24 juni van 13:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 24 juni van 17:00 tot 22:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen