Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival in Safaripark Beekse Bergen | Brew@theZoo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival in Safaripark Beekse Bergen 2023

Na het grote succes van vorig jaar is Brew@theZoo terug in Safaripark Beekse Bergen. Geniet tijdens dit bierfestival op 23 en 24 juni van een groot aanbod aan speciaalbieren, de omgeving en het lekkere eten.

Bierfestival in-Beekse-bergen-Safaripark 2023
Brouwerij de Molen logo sinds april 2022
013 logo

2e Editie Brew@theZoo 

Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni keert Brew@theZoo terug naar het Safaripark Beekse Bergen. Brew@theZoo is een van de grootste bierfestivals van Nederland. Het festival biedt meer dan 200 bieren van meer dan 50 topbrouwerijen. Het festival is een samenwerking aangegaan met Swinkels Family Brewers. Een deel van de opbrengst gaat naar de Cheeta Conservation Botswana om deze diersoort te beschermen. 

Wat kun je verwachten? 

Bezoekers van het festival kunnen op 23 en 24 juni genieten van verschillende bieren en brouwerijen, inclusief lokale en nationale brouwerijen zoals De Molen, Uiltje Brewing Company en Van Moll Craft Beer. Er zullen ook biersommeliers aanwezig zijn om hun expertise te delen. Ook zijn er eetkraampjes verspreid over het gehele park en live muziek. Het bierfestival is van 17:30 tot 22:30 geopend. 

Goede Doel

Een deel van de opbrengst gaat naar de Cheeta's Conservation Botswana, dat zich inzet om de populatie van de cheeta's in Botswana te beschermen. Het goede doel doet ook wetenschappelijk onderzoek naar deze diersoort.

Tickets

De tickets voor Brew@theZoo zijn te koop via de website www.brewatthezoo.nl. De prijs voor een ticket is €45,-. Bij de prijs zijn 3 muntjes voor eten, 5 muntjes voor drinken een eigen Brew@theZoo proefglas, een goodiebag en livemuziek inbegrepen. 

(Openings)tijden

Vrijdag 23 juni van 17:30 tot 22:30 uur
Zaterdag 24 juni van 17:30 tot 22:30 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen