HOP! Into the Grain - Craft Beer & Music Festival

HOP Into the Grain - Craft Beer Music Festival

DatumZaterdag 25 mei 2019
15:00 - 23:00 uur
Entree€10
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival
Craft Beer & Music Festival van het Noorden beleefd zijn tweede editie. Kom ook op 25 mei en proef diverse speciaalbiertjes van verschillende brouwerijen!


Het leukste en verrassende Craft Beer & Music Festival van het Noorden beleefd zijn tweede editie!

Voor een beetje bierliefhebber is het zaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste en lekkerste brouwsels. Een bezoek aan HOP! Into the Grain in Groningen is dan een must. Laat je tijdens de tweede editie van dit bierfestival verrassen door de op smaak en kwaliteit geselecteerde brouwerijen door de niemand minder dan de biergoeroe van Just In Beer.

Na het succes van vorig jaar vieren we natuurlijk ook dit bierfestijn bij EM2, de meest toffe en passende plek voor een Craft Beer & Music Festival. In een ongedwongen sfeer lekker van de diverse biertjes en fijne muziek genieten. Met onder andere bieren van Stanislaus Brewskovitch, Berging Brouwerij, vandeStreek-bier, Moon Dog Craft Brewery en nog vele anderen. Check voor het complete aanbod de website van EM2.

Proost!

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Berging Brouwerij uit PurmerendBrouwerij Frontaal uit BredaBrouwerij Klein Duimpje uit HillegomBrouwerij Nevel Artisan Ales uit NijmegenvandeStreekbier uit Utrecht

Locatie

Evenementenlocatie op het voormalig Suikerunie terrein. Met zowel een binnen- als buitenlocatie.

Naam: EM2
Adres:Suikerlaan 6
Postcode:9743 DA
Plaats: Groningen
Website:em2groningen.nl/
Email:info@em2groningen.nl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.