Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Christoffel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Christoffel

 Christoffel is speciaalbier dat wordt gebrouwen door Christoffel Speciaalbieren dat is gevestigd in Breda in Nederland.

Christoffel bier

Achtergrond Informatie

Christoffel bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 3 biermerken van Christoffel bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Christoffel kopen

Alle Christoffel merken

 • Christoffel Bok - Bock - 6,5%

  Christoffel Bok heeft een lichtzoete karamel-achtige smaak. 

 • Christoffel Nobel X - Blond - 8,7%

  Christoffel Nobel X heeft lichtzoete citrusaccenten met een complexe en verfijnde smaak. De kruidige en bloemige aroma zijn terug te vinden in de smaak van het bier. Het heeft een kleurrijke afdronk.

 • Christoffel Weissen IPA - India Pale Ale - 6,5%

  St. Christoffel Weissen IPA is een koperkleurige Dunkelweissen die door middel van dry-hopping zeer aromatisch, fruitig en hoppig is. De combinatie van de hopsoorten is uniek in de wereld: Centennial (USA), Merkur (Duitsland) en Mandarina Bavaria (Duitsland). St. Christoffel Weissen IPA is een Europese IPA wat hem iets milder en zachter maakt. Een milde bitterheid van 40EBU en alcoholpercentage van 6.5% maken dat het een toegankelijk en heerlijk doordrinkbaar bier is. Kernmerken van St. Christoffel Weissen IPA Zicht kleur:"¨ Koperkleurig met een fris oranje gloed. "¨"¨ Geur:"¨ Een harsachtige geur die doet denken aan tropische vruchten zoals ananas en mandarijn."¨"¨ Smaak: "¨Een aanwezige bitterheid geeft een mooi contract met de lichtzoete fruittonen. "¨"¨ Afdronk: "¨Lichte bitterheid die eindigt met een heel schone afdronk en een fris mondgevoel. "¨"¨ St. Christoffel Weissen IPA is de ideale aanvulling bij pittige en exotische gerechten zoals curry of gegrilld vlees en vis van de bbq.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Christoffel

 • Lekkerste Bockbier van Nederland 2016

  Bronckhorster Brewing Company uit Rha en Walhalla Craft Beer uit Amsterdam zij tot winnaars uitgeroepen bij de verkiezing 'Lekkerste Bockbier van Nederland 2016'.

  17 okt 2016 bij Nieuws

 • Amstel Bock winnaar Beste Bockbier Competitie

  Amstel Bock heeft op het 37e PINT Bokbierfestival in de Beurs van Berlage in Amsterdam de titel Beste Bockbier van Nederland in de wacht gesleept. 

  27 okt 2014 bij Nieuws

 • Christoffel Weissen IPA als beste bier gekozen op Wit + Weizen Weekend

  Tijdens het derde meer dan geslaagde bierfestival het “Wit + Weizen Weekend” hebben vele mensen gestemd op hun favoriete tarwebier van dit jaar.

  30 jul 2014 bij Nieuws

 • Uitslag \"Beste Bockbier van Nederland\"

  Tijdens het 36e PINT Bokbierfestival werd de uitslag van de verkiezing "Beste Bockbier van Nederland 2013" bekend gemaakt. Er zijn vier verschillende bockbieren in de prijzen gevallen.

  31 okt 2013 bij Nieuws

 • Christoffel komt met laatste bier: Genadeschot

  Na het faillissement van de Christoffel brouwerij wordt er nog één laatste brouwsel op de markt gebracht: het "Genadeschot".

  17 apr 2013 bij Nieuws

 • Dreigend Faillissement voor brouwerij Christoffel

  Na een bestaan van 27 jaar komt er dan binnenkort wellicht een einde aan de Christoffel brouwerij uit Roermond.

  14 jan 2013 bij Nieuws

 • Zie alle Christoffel nieuwsberichten.