Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Tripel Hop Cashmere | 2019 editie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Tripel Hop Cashmere

Duvel Tripel Hop Cashmere is een Blond, India Pale Ale met 9,5% alcohol. Duvel Tripel Hop Cashmere wordt gebrouwen door Duvel Moortgat Brouwerij in Breendonk.

Duvel Tripel Hop Cashmere
Duvel Tripel Hop Cashmere flesje van 33cl
Duvel Tripel Hop Cashmere

Eigenschappen

Duvel Tripel Hop Cashmere is in 2019 een gelimiteerde variant van Duvel Tripel Hop. In het aroma vind je intense tropische & bloemige toetsen. Deze vormen een heerlijke combinatie met de typische levendige aroma’s van Duvel. Toetsen van kokosnoot, citrus, perzik, meloen en citroengras, een heerlijke Belgische IPA.

Duvel Tripel Hop Cashmere kopen

Aanbiedingen en prijzen van Duvel Tripel Hop Cashmere

Actueel zijn er geen Duvel Tripel Hop Cashmere aanbiedingen . De prijs van een liter Duvel Tripel Hop Cashmere is ongeveer €6,03.

Smaak & Omschrijving

Duvel Tripel Hop Cashmere is in 2019 een gelimiteerde variant van Duvel Tripel Hop. In het aroma vind je intense tropische & bloemige toetsen. Deze vormen een heerlijke combinatie met de typische levendige aroma’s van Duvel. Toetsen van kokosnoot, citrus, perzik, meloen en citroengras. 

Deze Tripel Hop heeft een mooi gebalanceerde bitterheid met tropische impressies zorgen voor een volle en intense smaakbeleving. Dankzij het hoge CO2 gehalte heeft het bier in de mond een zaligmakende rondheid die eindigt in een lange, droge afdronk.

Duvel Tripel Hop Cashmere is intussen al de zevende Duvel Tripel Hop die tijdelijk het levenslicht ziet. Omwille van de gelimiteerde hopsoort, gaat het om een limited edition en eenmalige batch. Deze Tripel Hop is gebrouwen met de vaste hopsoorten Saaz-Saaz en Styrian-Golding met Cashmere als derde hopsoort.

Voor Duvel Tripel Hop selecteerden de brouwers elk jaar een derde veelbelovende hopsoort. In 2017 werd van de verschillende variëteiten de Citra als favoriet gekozen. Sindsdien is Duvel Tripel Hop Citra de standaard Duvel Tripel Hop. 

Het laatste nieuws van Duvel Tripel Hop Cashmere

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Duvel Tripel Hop Cashmere. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties