Duvel Tripel Hop Cashmere

Duvel Tripel Hop Cashmere

Duvel Tripel Hop Cashmere
Brouwerij Duvel Moortgat Brouwerij
Land België
Gebrouwen sinds 2019
Soort India Pale Ale
Alcohol 9,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Goud
Drink temperatuur 5 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website duvel.com/

Smaak & beschrijving

Duvel Tripel Hop Cashmere is in 2019 een gelimiteerde variant van Duvel Tripel Hop. In het aroma vind je intense tropische & bloemige toetsen. Deze vormen een heerlijke combinatie met de typische levendige aroma’s van Duvel. Toetsen van kokosnoot, citrus, perzik, meloen en citroengras. 

Deze Tripel Hop heeft een mooi gebalanceerde bitterheid met tropische impressies zorgen voor een volle en intense smaakbeleving. Dankzij het hoge CO2 gehalte heeft het bier in de mond een zaligmakende rondheid die eindigt in een lange, droge afdronk.

Duvel Tripel Hop Cashmere is intussen al de zevende Duvel Tripel Hop die tijdelijk het levenslicht ziet. Omwille van de gelimiteerde hopsoort, gaat het om een limited edition en eenmalige batch. Deze Tripel Hop is gebrouwen met de vaste hopsoorten Saaz-Saaz en Styrian-Golding met Cashmere als derde hopsoort.

Voor Duvel Tripel Hop selecteerden de brouwers elk jaar een derde veelbelovende hopsoort. In 2017 werd van de verschillende variëteiten de Citra als favoriet gekozen. Sindsdien is Duvel Tripel Hop Citra de standaard Duvel Tripel Hop. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Wereldtentoonstelling 1889
Deze Heineken commercial heet 'The invention' en gaat over de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1889. Tijdens dat evenement won Heineken de Grand Prix Paris, wat je nog steeds terugvindt op het Heineken etiket.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!