Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Erdinger

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Erdinger

Erdinger
Erdinger logo
Erdinger Alkoholfrei - Fris bier zonder alcohol

Achtergrond Informatie

Erdinger bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 3 biermerken van Erdinger bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Alle Erdinger merken

 • Erdinger Alkoholfrei - Alcoholvrij - 0,5%

  Erdinger Alkoholfrei heeft een volle smaak van tarwemout, het is een romig bier en heeft een lichte tint van banaan. Het bier heeft een frisse en korte afdronk. Erdinger Alkoholfrei is heerlijk te combineren bij gegrilde kip met auberginepuree.

 • Erdinger Dunkel - Weizen - 5,3%

  Deze Dunkel is rijk aan smaak van fijne hoppen en heeft een milde en zwak geroosterde nasmaak, het dankt zijn volle smaak aan de fijne hop en donkere mout die gebruikt zijn bij de productie.

 • Erdinger Hefe Weisse - Weizen - 5,3%

  Erdinger Hefe Weisse heeft een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma's van banaan en kruidnage. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Top 3 meeste verkochte Duitse bieren in 2017

  Meest verkochte bier van Duitsland

  Weet jij welke bieren het meest worden gedronken in Duitsland? Misschien verwacht je Beck's, Krombacher of Warsteiner, maar het is een ander Duits bier dat ook in Nederland te koop is.

  Biermerken

  18 okt 2018 bij Nieuws

 • Budels 0.0 en Heineken 0.0 beste alcoholvrije bieren

  Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  Biermerken

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • Duits kartelonderzoek naar bierbrouwers

  Kartelonderzoek naar Duitse bierbrouwers

  Het is het grootste kartelonderzoek in de geschiedenis van de bierindustrie. Er wordt onderzocht of er mogelijke illegale prijsafspraken zijn gemaakt tussen een aantal grote Duitse bierbrouwers. Mogelijk lopen de boetes op tot in de honderden miljoenen.

  Brouwerijen

  25 mrt 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  8 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Nick (gast) op 16-08-2018 om 14:39:26

  Gewoon naar duitsland rijden, kost een bak van 20 flessen tussen de 15 en 17 euro. Net zelf gehaald, nu in de aanbieding voor 12 euro per bak.

  Master (gast) op 09-09-2016 om 19:44:53

  It's not alcohol freeAlcohol< 0,5 % vol

  Frank (gast) op 30-01-2016 om 12:19:38

  In mijn vorige bericht had ik het over de grote merken op een terras daarbij bedoelde ik natuurlijk niet de kleine merken die ik erna noemde maar vaak kan je hier als alternatief voor kiezen. Wat ik nog wilde zeggen van Erdinger is dat dit bier het lekkerste uit de fles is ipv de tap. Je hebt dan namelijk onderin de troebele gist zitten. Als je het flesje dan voor 95% hebt leeg geschonken in je glas moet je het overgebleven bier even ronddraaien zodat het zich mengt met de gist. Als je dit vervolgens in je bier schenkt wordt het bier troebel en krijg je een lekker zoete smaak eraan. Zonder deze gist is je Erdinger niet compleet. En dan genieten maar.....

  Frank (gast) op 30-01-2016 om 12:10:02

  Dit is echt het allerbeste witbier dat er is. Als zeer fervente bierdrinker kan ik niet anders dan met grote zekerheid zeggen dat de beste bieren van onze oosterburen komen waarbij in de categorie weissbieren dit de absolute topper is. Ook een echte aanrader maar moeilijk te verkrijgen is de Urweisse van Erdinger. Iets scherpere smaak maar voor de ervaren witbier drinker goed te waarderen. Enige nadeel wanneer je Erdinger drinkt is wanneer je op een terras zit ergens in Nederland waar ze helaas bijna standaard uit commercieel oogpunt voor de grote merken gaan en je genoodzaakt bent een witbier van bijv een Hertog Jan, Wiekse Witte, Brand of noem ze maar op te kiezen. Dit smaakt dan echt helemaal nergens naar en moet je telkens weer opnieuw concluderen dat wij in Nederland geen witbier moeten proberen na te maken maar gewoon bij het originele Duitse product moeten blijven. Dan is het telkens met een zuur gezicht de bier opdrinken en vervolgens maar voor een cola gaan, tenzij je het geluk hebt dat je net op een van die terrasjes zit waar ze toevallig ook Warsteiner pilsener hebben, het andere Duitse topproduct.....

  janmelle (gast) op 29-01-2016 om 22:06:52

  Erdinger weids bier heeft een volle smaak en een aromatische nasmaak. Heerlijk bier..categorie topbier en echt aan te bevelen

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties