Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Erdinger

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Erdinger

Erdinger wordt gebrouwen door Erdinger brouwerij in Duitsland. Erdinger heeft bieren zoals Dunkel, Hefe Weisse en Alkoholfrei.

Erdinger
Erdinger Hefe Weisse van de tap

Achtergrond Informatie

Erdinger bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 3 biermerken van Erdinger bekend. Bekijk de bier in onderstaande overzicht.

Alle Erdinger merken

 • Erdinger Alkoholfrei - Weizen - 0,5%

  Erdinger Alkoholfrei heeft een volle smaak van tarwemout, het is een romig bier en heeft een lichte tint van banaan. Het bier heeft een frisse en korte afdronk. Erdinger Alkoholfrei is heerlijk te combineren bij gegrilde kip met auberginepuree.

 • Erdinger Dunkel - Weizen - 5,3%

  Deze Dunkel is rijk aan smaak van fijne hoppen en heeft een milde en zwak geroosterde nasmaak, het dankt zijn volle smaak aan de fijne hop en donkere mout die gebruikt zijn bij de productie.

 • Erdinger Hefe Weisse - Weizen - 5,3%

  Erdinger Hefe Weisse heeft een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma's van banaan en kruidnage. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Erdinger

 • Top 3 meeste verkochte Duitse bieren in 2017

  Meest verkochte bier van Duitsland

  Weet jij welke bieren het meest worden gedronken in Duitsland? Misschien verwacht je Beck's, Krombacher of Warsteiner, maar het is een ander Duits bier dat ook in Nederland te koop is.

  Biermerken

  18 okt 2018 bij Nieuws

 • Budels 0.0 en Heineken 0.0 beste alcoholvrije bieren

  Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  Biermerken

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • Duits kartelonderzoek naar bierbrouwers

  Kartelonderzoek naar Duitse bierbrouwers

  Het is het grootste kartelonderzoek in de geschiedenis van de bierindustrie. Er wordt onderzocht of er mogelijke illegale prijsafspraken zijn gemaakt tussen een aantal grote Duitse bierbrouwers. Mogelijk lopen de boetes op tot in de honderden miljoenen.

  Brouwerijen

  25 mrt 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.