Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gulden Draak | Belgische bieren van Van Steenberge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gulden Draak

Gulden Draak bieren worden gebrouwen door Brouwerij van Steenberge uit Ertvelde. Het begon allemaal met Gulden Draak Classic in het iconische witte flesje met de gouden draak en rode letters. 

Gulden Draak bieren
Gulden Draak 9000 Quadruple
Gulden Draak Classic bier

Achtergrond Informatie

Gulden Draak bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 3 biermerken van Gulden Draak bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Gulden Draak bieren worden gebrouwen door Brouwerij van Steenberge uit Ertvelde. Het begon allemaal met Gulden Draak Classic in het iconische witte flesje met de gouden draak en rode letters. Inmiddels is er onder andere een Quadrupel op de markt gekomen (Gulden Draak 9000). 

Alle Gulden Draak merken

  • Gulden Draak 9000 - Quadrupel - 10,5%

    Het bijzonder rijke en complexe smaakpalet en de volle schuimkraag vind je terug bij de Gulden Draak 9000 Quadruple. De zoete toetsen van karamel blijven evenwel voorbehouden aan de Gulden Draak. Gulden Draak Quadrupel heeft een zachte en licht zoete smaak. Het is een vol en krachtig bier waar je eens goed voor kunt gaan zitten.

  • Gulden Draak Brewmaster - Quadrupel - 10,5%

    Gulden Draak Brewmaster is een quadrupel gebrouwen door brouwerij Van Steenberge in België. De smaak van het bier is romig, moutig, fruitig en zacht. 

  • Gulden Draak Classic - Tripel - 10,5%

    Dit zware Belgische speciaalbier heeft een zeer vol mondgevoel. In de aroma's en smaak ontdek je toetsen van chocolade, caramel en alcohol. Gulden Draak Tripel wordt omschreven al een sterke, donkere tripel met hergisting op fles. 

Bekijk alle biermerken.

Cookie instellingen