Palm N.A

Palm N.A

Palm N.A
Brouwerij Palm Belgian Craft Brewers
Land België
Gebrouwen sinds Onbekend
Wordt nog gebrouwen?Nee
Soort Alcoholarm
Alcohol 0,3%
Gisting Bovengisting
Kleur Amber
Drink temperatuur 7-9 °Celsius
Stamwortgehalte 7.50
Website rodenbach.be/nl/
Meer Palm

Verpakkingen van Palm N.A:

Prijzen van Palm N.A Aanbiedingen van Palm N.A

Smaak & beschrijving

Palm N.A. was een alcoholvrij bier wat nog een klein beetje alcohol bevatte (<0,25%). Dit bier is in 2018 vervangen door een geheel alcoholvrije variant: Palm 0.0.

Palm N.A was een kruidig, licht bitter, amberkleurig bier van hoge gisting gemaakt van gerstemout, verse hop, en een (geheim) mengsel van kruiden en heel zuiver artesisch water. 

Palm N.A is een amberkleurig alcoholvrij bier met een alcoholpercentage van 0,25% en een densiteit van 7,5° Plato. Dit bier heette voordien Palm Green, maar in januari 2012 werd de naam gewijzigd.

Palm wordt traditioneel gebrouwen in een brouwerij in het Belgische plaatsje Steenhuffel. Dit stoere, amberkleurige bier heeft de afgelopen decennia de harten van de bierliefhebbers in heel Europa veroverd. Voor de brouwers reden genoeg om ook een alcoholarme variant van Palm op de markt te brengen. Palm N.A is iets lichter van smaak dan de beroemde alcoholhoudende broer, maar zeker niet minder lekker. Ook hier proef je optimaal de rijke kruidigheid die Palm zo kenmerkt.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

gerard (gast) op 12-02-2015 om 17:43:42

waar is palm n.a verkrijgbaar

Reclame van Grolsch Klassieke Blond

Marc presenteert Grolsch Klassieke Blond
In deze bierreclame vertelt brouwer Marc over Grolsch Klassieke Blond. Een klassiek blond bier dat wordt gebrouwen met drie soorten mout en twee soorten hop.

Meer reclames van Grolsch Klassieke Blond

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!